Тази търговия, която босът им Слави Трифонов прави с тях,

...
Тази търговия, която босът им Слави Трифонов прави с тях,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Слави върти отвратителна търговия с депутатите си

Тази търговия, която босът им Слави Трифонов прави с тях, е отвратителна. Така съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов разяснява разтърсванията в “Има подобен народ”.

“Нали Слави искаше властта, с цел да изчегърта Борисов? Тези неща би трябвало да се изясняват на хората. Много е значимо, в този момент ще кажете Атанасов е деформиран. Имам характерни благоприятни условия заради избрани условия. Руската агентура е пощуряла. Виждам по тв приемниците хора, които не съм чувал месеци наред”, разяснява той.

А този напън да има изключително съвещание в неделя за избор на съмнение? Питаме за какво толкоз бързате, а Тошко Йорданов споделя, че върху техните депутати се оказва честен тормоз и желаят да бъде преустановен. Те се тормозят, че ще мигрират някои депутати, в случай че по-дълго продължи всичко това. Най-вероятно това им е зорът. Така че всеки да застане пред съвестта си, прикани още Атанасов.

Не знам дали са си дали ясна сметка, че нито имат вероятност, нито са подготвени да вземат властта, тъй като са нетърпимо за една преобладаващата част от българите. Това може да докара до ескалация. Не знам по какъв начин си го показват. Бойко Борисов не е човек без опит. А сътрудниците от Движение за права и свободи какво тъкмо си показват, че вършат като още веднъж протягат ръка към властта, месеци, откакто болшинството им сподели да стоят надалеч от нея, сподели и сътрудника му, съпредседател на Демократична България, Христо Иванов.
ТЕМА преди 51 минути 975 преди 1 час 1554 преди 2 часа 1232
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР