Тази сутрин в 7 часа и 11 минути пълнолунието попадна

...
Тази сутрин в 7 часа и 11 минути пълнолунието попадна
Коментари Харесай

Пълнолуние в Стрелец – за какво да се подготвим в този ден

Тази заран в 7 часа и 11 минути пълнолунието попадна в зодиакалния знак на Стрелец. Днес ще реагираме свръхемоционално и ще се наложи умно да приемем действителността, в която живеем.

Пълнолунието подготвя да си начертаем ходове за бъдещето и да се стремим с по-голяма сила към това, което желаеме.

В дните към пълнолунието е добре да очертаем огромната картина и огромните цели и планове, които са останали на назад във времето, защото прекомерно доста сме работили върху детайлите.

 Стрелец

Голяма част от хората през днешния ден ще изпълнят мощното предпочитание да разчупят рамките, които обществото им слага и да се освободят от закостенелите показа.

Приключенският и авантюристичният дух също ще вземат връх през днешния ден изключително при представителите на зодия Стрелец, които през днешния ден най-силно ще усетят въздействието на пълнолунието.

Експанзията, обогатяването на мирогледа ни, стремежът да стигнем все по-далеч и по-високо, дали посредством външно или вътрешно пътешестване, е дело на Стрелеца.

Сега е мощен интервал за преоценка на новите начала и подходи, които сме възприели през интервала на новата Луна. Можем с чиста съвест да ревизираме някои свои цели, стремежи и планове, които сме създали под мощното въздействие на рационалния разум, като в този момент послушаме гласа на интуицията.

 Планина

Всяка среща с нова просвета, раса или вяра ще разшири житейският ни небосвод и светоглед.

Пълнолунието в Стрелец ще ни накара да пренаредим персоналните си взаимоотношения, тъй че да се обкръжим с повече хора, които ни поддържат и предизвикват.

Днес множеството хора ще попаднат под въздействието на Стрелеца, като ще изпитат мощната потребност да излязат от рутината и скуката, като открият нови способи да се забавляват.

Пълнолунието през юни се назовава от индианците Алгонкин Ягодово пълнолуние, тъй като съгласно техния аграрни календар тогава настъпвало времето да берат плодовете.

Някои настояват, че цялостната Луна през юни е дала името на сладкото време след сватбата – меден месец, защото в края на пролетта и началото на лятото обичайно са се организирали множеството сватби.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР