Тази скърбяща майка имала сюрреалистично преживяване, когато открила духа на

...
Тази скърбяща майка имала сюрреалистично преживяване, когато открила духа на
Коментари Харесай

Майка уловила как духа на починалата й дъщеря си играе на гроба й

Тази скърбяща майка имала сюрреалистично прекарване, когато разкрила духа на двегодишната си щерка да си играе на личния си гроб. Тя даже посочила видеозаписа от гробището, с цел да потвърди, че не халюцинира.

Когато дамата на име Сандра изгубила двегодишната си щерка, светът й се срутил. Малката Фавиола Родригес била любящо и щастливо дете. За страдание животът й спрял един ден, до момента в който тя била оставена под грижите на приятеля на майка си.

Бедната майка в никакъв случай не е знаела, че в миналото може да загуби дребното си дете по подобен метод. Тя постоянно е мечтала да види щерка си да пораства, да види по какъв начин се трансформира в пораснала в красива персона. За страдание това не се случило.

Фавиола била заровена в гробището Мозаник в Лас Крусес, Ню Мексико, а майка й украсила гроба й с някои от играчките, с които момичето най-вече обичало да си играе.

Малко по-късно почнали да се оплакват, че някой вандалства на гробищата. Едно съответно семейство, което изгубило сина си, решило да сложи камера на надгробния камък на момчето. Когато видели фрагментите, били меко казано шокирани.

Видели нещо в действителност необикновено. Първоначално помислили, че халюцинират, само че на фрагментите ясно се виждало младо момиче, наподобяващо на Фавиола, което си играело с играчките, сложени на надгробния й камък.

Първоначално сметнали, че може да е изгубено дете, което се е отклонило, само че след диалог с управляващите разбрали, че нито едно дете на тази възраст не е оповестено за изчезнало.

В последна сметка решили да споделят фрагментите със Сандра. Като ги видяла, тя била изумена.

 камера фантом

„ [Майката на момчето] ни сподели, че има да ни покаже нещо в действителност красиво, което са снимали с видеокамерата си “, изяснява Сандра. „ Тогава тя извади телефона си и ми го сподели и незабавно щом ми сподели фотографията, аз започнах да рева. “

Тази майка е сигурна, че видяла духа на щерка си. Няма никакво подозрение. „ Знам, че това е щерка ми “, сподели тя.

Сандра има вяра, че Фавиола е имала незавършена работа, с цел да помогне на момчето, чиято майка е снимала фрагментите, да отиде в Рая. И двамата били доста дребни, когато си отишли и духовете им се нуждаели един от различен, с цел да се насочват и оказват помощ.

„ И двамата имат такава трагична история за нещата, които са им се случили и… и двамата към момента не са получили правдивост. Така че мисля, че тя несъмнено беше там, с цел да го утеши и да го води на небето. “

След това Сандра изпитала предпочитание да показа историята на красивите фрагменти, които й напомняли, че духът на детето й към момента е там.

„ Отне ми доста време да споделя това с всички, тъй като от една страна обстановката ми с щерка ми към този момент е сензитивна за мен и второ, всеки има свои лични вярвания, само че всичко, което мога да направя, е да споделя моята с всички… “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР