ST. ПЕТЕРБУРГ Флорида (AP) — Асът на Ню Йорк Янкис

...
ST. ПЕТЕРБУРГ Флорида (AP) — Асът на Ню Йорк Янкис
Коментари Харесай

Коул на Yankees има трета сесия на булпен. Домингес е готов да започне рехабилитация от второстепенна лига

ST. ПЕТЕРБУРГ Флорида (AP) — Асът на Ню Йорк Янкис Герит Коул хвърли 29 удара, в това число брейкболове в събота в третата си сесия по булпен, откогато нарани лакътя си по време на пролетната подготовка.

Коул сподели, че е хвърлил 13 криви топки и бързата си топка доближи 89 mph по време на тренировката, преди Yankees да играят в Tampa Bay.

„ Профилите за бърза топка бяха положителни “, сподели Коул. “„ Местоположението беше положително. Скоростта беше там, където искахме. Много удари. ”

Десничарят не е сигурен какъв брой още сесии на могили ще има, преди да се изправи против нападатели, само че сподели, че проектът е да симулира два ининга в идващите няколко излизания.

Мениджърът на Yankees Арън Буун сподели, че външният състезател Jasson Domínguez ще бъде избран нападател за първата от двете седмици, започващи във вторник или сряда за Single-A Tampa. 21-годишният състезател имаше четири хоумъра и седем RBI в седем мача предишния септември, преди да нарани десния си лакът, което наложи интервенция на Томи Джо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР