Тази седмица завършиха ремонтите на виадуктите по АМ Тракия“ и

...
Тази седмица завършиха ремонтите на виадуктите по АМ Тракия“ и
Коментари Харесай

Завършиха ремонтите на АМ Тракия

Тази седмица приключиха ремонтите на виадуктите по Автомагистрала „ Тракия “ и до края на лятото няма да се подхващат поправки по пътя до Бургас, с цел да не се затруднява трафикът в дейния отпускарски сезон. Това сподели ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски в предаването „ Неделя 150 “ по БНР по отношение на ремонтите през летния сезон.
„ Пътните поправки по уреди на Автомагистрала „ Хемус “ се правят от няколко години. Считам, че организацията на придвижването през тази година е на положително равнище и образуването на тапи за сектора в ремонт са относително по-редки спрямо минали години, без значение че отворените за ремонт обекти са доста повече “, разяснява Терзийски.
Той означи, че пролетта и лятото са времето за поправки. Полагането на асфалтови настилки се прави при изсъхнало време и позитивни температури, по тази причина организираме по този начин ремонтите, че да се правят в уместно време и да не затрудняват доста трафика на жителите, уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР