Тази седмица стана ясно, че отношенията между 46-годишния Брайън Остин

...
Тази седмица стана ясно, че отношенията между 46-годишния Брайън Остин
Коментари Харесай

Брайън Остин Грийн не иска да се развежда с Меган Фокс - slava.bg

Тази седмица стана ясно, че връзките сред 46-годишния Брайън Остин Грийн и 34-годишната му брачна половинка Меган Фокс не са положителни. Съпрузите се показваха постоянно пред обществото без брачните си халки. Също по този начин стана ясно, че по време на карантината двамата са решили да живеят настрана. В последно време Меган Фокс бе видяна и в компанията на 30-годишния музикант Ричард Колсън Бейкър (Machine Gun Kelly). На 20 май се състоя премиерата на неговия видеоклип „ Bloody Valentine “, в който основната роля извършва точно Фокс.

В началото на седмицата Брайън Остин Грийн разказал в подкаст под името „ Context “ за това, което се случва в този момент в фамилния му живот. Актьорът признава, че в действителност с Меган са се разделили още в края на 2019 година и през всички празници и фамилни отбелязвания са били дружно, поради трите си деца – 7-годишния Ноа Шанън, 6-годишния Бодхи Рансъм и 3-годишния Джърни Ривър. Също по този начин Брайън акцентира, че те с Меган са в другарски връзки.

Източник, непосредствен до звездата споделя пред „ People “, че в действителност артистът извънредно тежко приема разрива със брачната половинка си и към момента се надява двамата да изгладят връзките си.

„ Раздялата бе тежка за него, само че той прави всичко допустимо, с цел да запази позитивната си конфигурация “, оповестява източникът пред „ People “. – Те към този момент са се разделяли по-рано, след което съумяха още веднъж да продължат да живеят дружно. Брайън не възнамерява да подава молба за бракоразвод. Той не е и подготвен да се среща с други дами. Струва ми се, че той се надява с Меган още веднъж да се договорят. Той ѝ дава свободно пространство и ѝ разрешава всичко, което тя желае. За него основното е тя да е щастлива. Брайън смята, че тя е прелестна майка и на него му е тъжно, в случай че тя се среща с други “.

По информация на изданието, последните няколко седмици Меган се намирала в изолираност дружно с Колсън Бейкър. „ Те се веселят и наподобяват щастливи дружно “, акцентира „ People “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР