Тази нетрадиционна и различна рецепта е колкото лесна и бърза,

...
Тази нетрадиционна и различна рецепта е колкото лесна и бърза,
Коментари Харесай

Лесни кюфтенца от магданоз

Тази нетрадиционна и друга рецепта е колкото лесна и бърза, толкоз вкусна и потребна! За първи път магданоза не се употребява като фалшификация, а като основно настоящо лице в ястието. Насладете се на усета му и ще го включите в менюто си за седмицата! Ето какво ви е нужни за приготвянето на магданозените кюфтенца:
магданоз - 2 връзки
яйца - 1 брой
 Доматени кюфтета по гръцки с дзадзики Доматени кюфтета по гръцки с дзадзики
Предлагаме ви достоверна рецепта за вкусно и потребно ядене от гръцката кухня. Доматените кюфтета са подобаващи както за възрастни, по този начин...
брашно - 2 супени лъжици
сирене - 200 грама
черен пипер -две щипки
Начин на проготвяне:
 Бърза вечеря: Вкусни бухти с кюфтета Бърза вечеря: Вкусни бухти с кюфтета
Тази рецепта може да е прелестен вид за вечеря, а можете да я приготвите и в случай че ви изненадващо ви дойдат посетители. Необходими артикули...
Разбивате добре яйцето и прибавяте към него ситно нарязания магданоз. След това прибавяте брашното, натрошеното сирене и черния пипер и разбърквате доста добре. Трябва да се получи еднородна примес. Ако сиренето, което ползвате не е задоволително солено може да добавите и малко сол - съгласно вашия усет.
В сгорещено в тиган олио, благодарение на лъжица сипвате от магданозената примес. Така се оформят  малки  магданозени шницели, които се пържат от двете страни до придобиване на златист цвят.
Поставяте изпържените магданозени кюфтенца  в паница върху кухненска хартия с цел да попие непотребната лой.
Гарнирайте със соев сос или с чеснов сос, които се подготвя като смесите малко кисело мляко с майонеза и счукан чесън (може и изсъхнал от пакетче, само че усета е малко по-различен).
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР