Тази история за пореден път ни доказва, че все още

...
Тази история за пореден път ни доказва, че все още
Коментари Харесай

Мъж забелязва новородено коте на покрива по време на проливен дъжд, превръща го в прекрасна котана

Тази история за следващ път ни потвърждава, че към момента има благи и грижовни хора по света. И четириногият воин на нашата публикация среща тъкмо подобен човек в първите дни от живота си!

Една проливна вечер Рей Варгас работи от у дома както нормално. Навън валеше, като из ведро, тъй че младият мъж се радваше на обстоятелството, че може да работи в своя дом обкръжен от комфорт и топлота. Рей чул тъжно цвърчене и не се замисли да се втурне на открито, с цел да разбере какво се случва.

Оказа се, че новородено коте лежи на покрива на къщата, обливано от поройния дъжд. Животното било безпомощно, тъй като към момента даже не било отворило очите си. Най-вероятно някой просто е захвърлил котето там, като по този метод го е изпратил на сигурна гибел.

Рей го свалил от покрива и го отнесъл в дома си. Там той изсушил бебето, затоплил го и благодарение на спринцовка го нахранил с мляко. На другия ден бебето към този момент било при ветеринаря, с цел да е несъмнено, че всичко е наред с него.

Днес дребната бучка е пораснала в грациозна и обичлива котка. Багира обича да спи в ръцете на стопанина си и да му оказва помощ в работата. Тя желае да прекарва допустимо най-вече време със своя избавител.

2.

Понякога дребните неща, които вършим, могат да имат голямо значение за животните към нас, по този начин както един млад мъж откри своя правилен приятел, в лицето на новороденото котенце, което се появи от нищото.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР