Родителите на петгодишния Рони решили да направят подарък на сина

...
Родителите на петгодишния Рони решили да направят подарък на сина
Коментари Харесай

Дете отива в приюта за коте, там намира изгубеният си от година домашен любимец.

Родителите на петгодишния Рони решили да създадат подарък на сина си – рижава котка на име Феникс. Котката и момчето станали най-хубави другари още от първите дни, прекарвали цялото си време дружно в игри в къщата и на двора, а вечер си лягали също дружно. Идилията траяла към година, само че за жал един ден Феникс липсващ. Родителите на Рони положили доста старания, с цел да намерят котката, само че това не довело до резултат.

Година по-късно фамилията се примирило с обстоятелството, че в никакъв случай няма да намерят обичания Финикс, изключително откакто през това време фамилията се преместило в друга къща. На фамилния съвет било решено да се вземе нов домакински любим, тъй като тъгата на Рони била все по този начин мощна и с едно ново животинче, фамилията се надявало, че ще съумеят да върнат желанието за живот на своето дете.

Не след дълго родителите, дружно с Рони, отишли в локалния подслон, който бил единствен в този град.

Рони огледал всички жители на приюта, изключително рижавите котки, които приличали на обичания му Феникс. В една от клетките обаче, момчето забелязало тъкмо такава котка, тъй че личният състав му дал опция да вземе животното на ръце. Възрастните незабавно забелязали, че котката, като две капки вода, наподобява на Феникс. Скоро станало ясно, че котката от приюта е точно изгубеният домакински любим на Рони.

След като Феникс избягал от вкъщи си, той живял известно време на улицата, след което привлякъл вниманието на чужденец, който довел животното в приюта. При прегледа у Финикс разкрили чип, само че не могли да открият притежателите на котката. Котката била настанена в приюта и там почнали да търсят ново семейство за него. Тъй като Финикс не бил от доблестен генезис, не било елементарно да му се откри дом и той живял в сиропиталището съвсем половин година. Както се оказа, това даже е за положително, тъй като като че ли Феникс чакал в приюта дребния си другар, с който е делил по-голямата част от живота си.

Може да видите част от историята във видеото:

Разбирайки, че изгубеният им домакински любим стои пред тях, фамилията не сдържа страстите си. Много дълго време Рони и родителите му не можли да повярват, че това в действителност е той. След като Финикс се върнал, му било неразрешено да излиза, тъй като фамилията се опасява, че може да отиде още веднъж на странствуване и този път да го изгубят вечно.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР