Тази година Takeda отбелязва своята 240-годишнина. През тези почти два

...
Коментари Харесай

240 години от създаването на Takeda

Тази година Takeda отбелязва своята 240-годишнина. През тези съвсем два века и половина главен приоритет на компанията е развиването на човешкия капацитет и развиването на екипа. · К орпоративната философия на Takeda се основава върху правилата честност, правдивост, почтеност, усърдност, а главните цели на компанията са пациент, доверие, известност и бизнес. · Global Top Employer за четвърти път, а " Takeda България " - Best Place to Work. · Служителите на Takeda избират посредством гласоподаване световните планове на компанията за корпоративна обществена отговорност, фокусирани в обезпечаването на качествена здравна грижа на всички хора. · Takeda реализира устойчиви финансови резултати през финансовата 2020 година с годишен оборот 3.197.8 милиарда японски йени. · Takeda възнамерява да усили вложенията си в развойна активност с към 15% през финансовата 2021 година Двигател и главен приоритет на компанията е нейният екип - към 50 000 чиновници в целия свят. Представяме ви част от екипа на " Takeda -България " Д-р Марин Шицов, МЕНИДЖЪР Пожарна охрана КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ, първият чиновник на Takeda в България:
Шестнадесет години в Takeda, време на динамичен напредък и развиване, време на непрекъснато рационализиране и безчет нови провокации, само че и време с непрекъснат основен приоритет - пациентът, неговото здраве, самочувствие и благополучен живот. Смело продължаваме напред. В името на нашите пациенти!

Жанета Боева, МЕНИДЖЪР ЛОГИСТИКА :

Да работя в компания с 240-годишна история е авторитет за мен. Takeda е новаторска и бързо разрастваща се компания, последваща ясно изразени полезности и цели, фокусирани върху угаждане потребностите на пациентите и създаване на доверие на обществото, клиентите и чиновниците. Смело мога да заявя, че за съвсем шестте години, през които съм част от екипа, компанията ми дава опция да се развъртвам както професионално, по този начин и като персона, създавайки чувство за сигурност и задоволеност.
К100: Най-големите компании в България Класацията подрежда по доходи за 2020 година най-големите 300 компании, както и показва секторни подреждания с данни за оборот, облага, чиновници Дейвид Икономов, СТАРШИ ЕКСПЕРТ МЕДИЦИНСКА ИНФОРМАЦИЯ:
Takeda е компания с 240-годишна история, само че без значение от това тя не е изгубила гъвкавостта, иновативността и фокуса към пациента, присъщи на новите биофармацевтични компании. За мен работата в Takeda е премеждие, което всеки ден ми сервира нови провокации. Това ме стимулира всекидневно да се стремя да развъртвам себе си и хората към мен.

Елина Русева, МЕНИДЖЪР ДОСТЪП ДО ПАЗАРА И КОМУНИКАЦИИ :
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР