Известен търговец на климатици от Велико Търново сложи край на

...
Известен търговец на климатици от Велико Търново сложи край на
Коментари Харесай

Известен търговец на климатици от Велико Търново сложи край на живота си на Ивановден

Известен търговец на климатици от Велико Търново постави завършек на живота си на Ивановден, като скочи от четвъртия етаж на кооперацията, в която живее. 52-годишният В. Д. излязъл на терасата малко преди 8 часа във вторник и полетял към земята от огромната височина. В жилището била брачната половинка на предприемача, само че тя по този начин и не схванала за съдбовния избор, тъй като евентуално още била в спалнята. Жената научила какво е направил брачният партньор ѝ, когато на вратата позвънила полицията.

На страшната панорама се натъкнали минувачи, които отивали на работа по ул. „ Йоновка ” във В. Търново, където се разиграва нещастието. По предварителна информация предсмъртно писмо не е било открито.

Въпреки положителната известност и клиенти на компанията, се допуска, че В. Д. е имал персонални проблеми и персонален претекст, а да постави завършек на живота си. Според една от версиите, той бил заседнал на хазарт и дължал доста пари.

През последните месеци контактувал главно с хора, пристрастени към комара и хазартните игри, които към този момент се оферират на всички места в остарялата столица! Полицията работи по всички вероятни версии и по случая е формирано досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство.

Инфо: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР