Днешният епизод на Ергенът“ буквално ще счупи рейтинга с това,

...
Днешният епизод на Ергенът“ буквално ще счупи рейтинга с това,
Коментари Харесай

Инфарктен епизод на Ергенът: Магдалена не получава роза и тръгва разплакана по пътеката!

Днешният епизод на „ Ергенът “ безусловно ще счупи рейтинга с това, което следва да се случи. А точно – тя, безспорната любимка на Алек Младенов – Магдалена Томова няма да получи роза от него.

На фона на всички девойки, стиснали своите червени рози в ръце по време на церемонията, Маги стои като изтукана, а единственото алено в нея, е роклята й… е, и лицето, зачервено от шока.

Тепърва ще разберем аргументите, заради които Алек няма да даде мечтаното цвете на тази, на която първо се изясни в обич. Видяхме в анонса обаче по какъв начин Маги Томова си потегля и плаче, вървейки по пътеката…

Едно е несъмнено или най-малко ние сме сигурни – русокоската няма да напусне имението, не и по този начин, както останалите преди нея. Предстои величествен поврат и този поврат ще стане явен в епизода през днешния ден. Ще се нагледаме и на мръсни игри сред двете сякаш приятелки – Виктория Асенова и украинката Мария Чекмарьова.

Мария ще налази Алек Младенов като на общата среща, на която ще участва и Виктория. Приятелството сред двете ще завърши, само че коя ще си тръгне вечерта, ще забележим занапред.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР