Тази 64-годишна жена изглежда два пъти по-млада, дори студентките могат

...
Тази 64-годишна жена изглежда два пъти по-млада, дори студентките могат
Коментари Харесай

Тази 64-годишна жена изглежда два пъти по-млада

Тази 64-годишна жена наподобява два пъти по-млада, даже студентките могат да й завидят. Хората мислят, че е сестра на щерка си.

Анджела от Англия признава, че съвсем всички нейни другари мислят, че е посетила еластичен хирург. Анджела споделя, че не хирурзите са й помогнали да наподобява супер добре. На 20-годишна възраст тя била диагностицирана с лупус, което е предиздвикало дамата да промени метода си на живот. След като научила за възпалителните процеси, англичанката решила да се грижи за себе си, с цел да се отърве от признаците, без да прибягва до медикаменти. Вместо хапчета тя правела извършения, спазвала здравословна диета и практикувала медитация.

Жената е уверена, че медитацията и отводът да яде месо са най-важните фактори, съдействали за нейната младост. Сега Анджела е на шестдесет години, само че методът й на живот кара минувачите да мислят, че тя е сестра на щерка си (която в този момент е на 34 години), а мъже, два пъти по-млади, постоянно я канят на срещи.

„ Всъщност няма никаква загадка, с цел да наподобява по този начин на 64-годишна възраст. Генетиката е значима, само че голямо значение има и методът на живот.

 Тази 64-годишна жена наподобява два пъти по-млада

Колкото повече се грижите за себе си, споделя Анджела, толкоз по-лесно ще бъде да поддържате младостта си. „ За мен красивото остаряване беше въпрос на живот. Започнах да се грижа за себе си, когато бях доста млада. Помогнаха ми храненето, медитацията, мислите ми. Колкото по-рано започнете да се грижите за себе си, толкоз повече ще получите по-късно. В ранните си двадесет години се усещах изпълнена с живот, убеденост и сила, само че наближавайки 30-те ме диагностицираха с лупус и за благополучие съумях да се изцелявам без медикаменти. Тази 64 годишна жена признава, че диагнозата е трансформирала целия й живот.

„ Това беше събуждане за мен. Именно след тази диагноза медитацията и грижата за себе си станаха основата на живота ми.

Мисля, че не трябва да се грижим за себе си от вътрешната страна в името на нещо или някой извън. Повече от 35 години не хапвам месо и с всяка година се усещам по-добре. Ям колкото е допустимо повече органични храни и избирам да хапвам няколко пъти по малко, защото това улеснява храносмилането. Ям авокадо всеки ден, заран пия чай с джинджифил и лимон и се лимитирам до едно кафе дневно до обяд. ”

 Тази 64-годишна жена наподобява два пъти по-млада
 Тази 64-годишна жена наподобява два пъти по-млада
 Тази 64-годишна жена наподобява два пъти по-млада
Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР