Мамука Джугели, който е агент на грузинския играч на Наполи,

...
Мамука Джугели, който е агент на грузинския играч на Наполи,
Коментари Харесай

Хвича Кварацхелия иска да удължи контракта си с Наполи

Мамука Джугели, който е сътрудник на грузинския състезател на Наполи, Хвича Кварацхелия, дойде в Неапол, с цел да договаря по удължаването на контракта на клиента си. Той е получил позвъняване и от Барселона, оповестява италианският вестник " Gazzetta dello Sport ".

Джугели възнамерява да се срещне с президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис, с цел да обсъдят новия договор на Кварацхелия. Сега грузинският национал печели окобо 1.5 милиона евро на година, като се допуска, че сътрудникът му упорства за нарастване до 5 милиона евро на сезон. Според информациите, Де Лаурентис може да предложи единствено 4.5 милиона плюс бонуси, каквато бе заплатата на Виктор Осимен пред скорошното удължение на контракта му.

Мениджърът на Хвича Кварацхелия желае да узнае дали проектът на Наполи за идващия сезон е задоволително упорит, като се счита, че подновяването на договора е изцяло допустимо, макар интереса на Барселона към атакуващия футболист.

Наставникът на " каталунците " Шави Ернандес цени високо качествата на Кварацхелия. Наполи обаче няма желание да се раздели елементарно с него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР