Москва поставя дъщерни дружества на германски и италиански фирми под

...
Москва поставя дъщерни дружества на германски и италиански фирми под
Коментари Харесай

Руската мечка Путин точи ноктите си, за да овладее повече европейски бизнеси

Москва слага дъщерни сдружения на немски и италиански компании под контрола на поделение на Газпром, предизвиквайки неспокойствие от Италия и Европейски Съюз.

В ход, който евентуално ще усили напрежението сред Русия и Западна Европа, Кремъл ненадейно разгласи „ краткотрайно външно ръководство “ на съветските дъщерни сдружения на италианската компания за отопление на вода Ariston и немския производител на електроуреди BSH Hausgeraete.

Дъщерните сдружения Ariston Thermo Rus и BSH Household Appliances към този момент са под ръководството на Домакинските системи на Газпром и към този момент са напълно под контрола на Русия.

Изпълнителната заповед, подписана от президента Путин, който беше оголен в петък и със задна дата във вторник, се показва, че ограниченията са „ незабавен отговор на Съединените щати и други страни и интернационалните организации, чиито дейности, враждебни и противоречащи на интернационалното право, нелегално отхвърлят на Руската федерация, съветските юридически и физически лица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР