Татуировките са красив (макар и болезнен) начин да изразим себе

...
Татуировките са красив (макар и болезнен) начин да изразим себе
Коментари Харесай

Татуираните жени са по-добри в секса

Татуировките са хубав (макар и болезнен) метод да изразим себе си и защото боди арт-а става все по-приет на работното място, той се среща при от ден на ден хора по света. Според няколко самостоятелни изследвания през последните години, както и посредством запитвания във конгреси се откри, че дамите с татуси са по-предпочитани за завършения сред чаршафите, написа trafficnews.bg. Ето за какво:
Те са изобретателни
Жена, която не е ванила (или просто скучен) с външния си тип, няма да е ванила в леглото. Добрият дизайн на татуировка лишава доста време и старания, с цел да бъде фиктивен и в случай че тя сама го е измислила, евентуално ще се сети за доста готини неща, които да тества и в спалнята.
Нямат нищо срещу малко болката
Всъщност те даже биха могли да ѝ се насладят. Татуировката не е нещо, което вършиме, в случай че имате ниска приемливост към болежка. Жени, които имат такива, са жилави и надали ще се опасяват да станат малко груби сред чаршафите.

Те са уверени
Ако ще вземете решение, което ще ви остане до края на живота ви, по -добре се уверете, че е тъкмо това, което желаете. Може би по тази причина 31 % от хората споделят, че мастилото ги кара да се усещат по-секси. Това важи и за „ нашарените” девойки. тяхното самонадеяно отношение обезпечено ще свети както в спалнята, по този начин и отвън нея.
Това не унищожава възможностите им за работа
Въпреки клишето, че правенето на татуировки вреди на на възможностите ви да получите работа, 73 % от хората споделят, че биха наели някой с забележими татуировки, съгласно отчета на Pew Research. Само 4 % от чиновниците с мастило по кожата споделят, че са се сблъсквали с дискриминация против боди-арт на работното място. Така че дамите умерено могат да съчетая екстравагантната си визия с кариера. А и кой не обича амбициозни дами?
Обичат секса
Проучване от 2012 година на 120 души, оповестено в Journal of Sexual Medicine, откри, че татуираните хора са по-отворени полово от тези без. Едно красиво произведение на изкуството би трябвало да се види, а не да се скрива, а сексът е идеалната опция да се разголите и да покажете всичко.
Те ще ви изненадат
Независимо дали става въпрос за работни аргументи, персонални желания или просто съвпадане, към 75 % от хората с мастило по тялото имат боди-арт тук-там, които нормално са скрити от облекла, съгласно изследване на Pew Research Center от 2010 година на 830 от 18 до 29 години хора. Така че даже и да е красива, до момента в който е облечена, просто си представете какъв брой необикновено ще бъде да си съблечете облеклата и да осъзнаете, че под цялата тази материя има още по -забавни неща, в сравнение с сте очаквали.
Те обмислят добре своите решения
Казват, че татуираните хора са по- огромен риск, само че те в действителност са извънредно задълбочени и виновни. Само към 16 % от хората с боди арт съжаляват за направеното и единствено 0,1 % в последна сметка ги отстраняват. Според отчета на Pew наподобява, че въпреки и да рискувате, няма да съжалявате за избора си. Ако спите с татуирана жена, можете да бъдете сигурни, че тя взема решение, което има вяра, че няма да я преследва до края на живота ѝ, а евентуално и усеща същото във връзка с предходните си полови контакти.
Те са приятност за окото
Дори и да сте привикнали с „ рисунките” върху тялото ти, до момента в който сте се срещали, когато я съблечете, ще откриете един напълно нов свят. Да спите с такава жена ще бъде преживяване, което не сте изпитвали с никоя друга.
Те се отнасят добре с тялото си - и с вашето също.
Тревожен брой хора считат, че дамите си вършат татуировки единствено за внимание, или че с мастило унищожават кожата си. Но това е цялостната диаметралност на истината. Тези дами преглеждат телата си като храмове, а знаем, че някои от най -красивите храмове в света имат необикновено изкуство. Когато решат да прибавят нещо ново към телата си, са уверени, че си заслужава да бъде там. Те се обичат както от вътрешната страна, по този начин и извън и когато ви вкарат в леглото, ще се отнасят с тялото ви също толкоз добре, колкото и с тяхното лично.
Ще ги пожелаете за повече от една нощ
Ако смятате, че дама с мастило не е подобаваща да запознаете с майка си, помислете още веднъж. Около 60 % от хората, които са женени, сгодени или живеят с сътрудниците си, имат боди арт и този брой единствено ще пораства. Татуираните дами биха желали да поемат опасности и да трансформират външния си тип, само че любовта им е също толкоз непрекъсната, колкото тази на всяка неопетнена жена. Че даже и по-силна, тъй като тя няма потребност от изневери, с цел да добави увересност и завършения
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР