Таткото на Слави Трифонов почина преди три дни. 85-годишния бай

...
Таткото на Слави Трифонов почина преди три дни. 85-годишния бай
Коментари Харесай

Болката Е Огромна. Ето Истината За Смъртта На Бащата На Слави Трифонов

Таткото на Слави Трифонов умря преди три дни. 85-годишния бай Тодор напусна този свят след малко боледуване. Последните си дни е прекарал в болничното заведение в Плевен. Състоянието му се е влошило внезапно. Но, както се случва при положителните хора, е тръгнал по последния си път не с тъга, а добродушно в съня си.

Новината за кончината на бай Тодор обиколи страната за няколко часа. В Учиндол всички останали неприятно сюрпризирани от скръбната новина. На идващия ден се организира опелото и погребението. Цялото село се стекло да си вземе последно довиждане с бащата на Слави Трифонов. Всички са безапелационни, че могат да го запознят единствено с положително, тъй като е помагал на всички и е бил постоянно ухилен.

Илийчо, братовчедът на бай Тодор, споделя, че напоследък той е понакуцвал и ходел с бастун, само че пък не бил толкоз зле със здравето. Е, очевидно просто е настъпил неговия ден… Роднината на Слави Трифонов през днешния ден варди родната му къща в Учиндол и разкрива, че родителите му в последните години съвсем не са се появявали там.

Таткото на Слави Трифонов бе изпратен с доста обич

Били се изнесли напълно в Плевен и разпродали и животни, и всичко. В дома останала единствено покъщината, която починалият Тодор самичък направил с двете си ръце. Дядо Илийчо също неотдавна изгубил брачната половинка си, по тази причина и през днешния ден му е доста тъжно и за мама Здравка, написа bgdnes.bg.

Той споделя, че родителите на Слави Трифонов цялостен живот са били като за образец. Много се разбирали и обичали. Мама Здравка през днешния ден е потънала в тъга, тъй като е останал без най-близкият си човек. Все желала да го командори, само че той не се давал. А в този момент всичко е единствено един спомен…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР