Търсенето на тялото на втория удавник на плаж Силистар бе

...
Търсенето на тялото на втория удавник на плаж Силистар бе
Коментари Харесай

Прекратиха търсенето на втория удавник на плаж Силистар

Търсенето на тялото на втория удавник на плаж Силистар бе прекратено малко преди 16:00 часа през днешния ден. Причината е, че морето сега е бурно, предава БГНЕС. Междувременно тялото на 60-годишния мъж, който се удави тази заран, остана повече от 5 часа на брега.

Припомняме, че случаят стана към 11 часа през днешния ден. Спасителни екипи няколко часа издирваха втори човек, за който се допуска, че е липсващ в морето. Водолази се включиха в издирването малко след 13 ч. Няколко медици, които са почивали в региона, пробвали да реанимират първия удавник, само че за жалост той умрял.

Сред медиците имаше доктор от панагюрската болница, ВМА, болница „ Св. Иван Рилски”, болница „ Лозенец”. Лекарите разясниха, че в случай че в Синеморец е имало болница, индивидът щеше да бъде жив. Линейка дойде 30 минути след подаване на сигнала за случая.

Плажът е даден на концесия. За визитата му се събира такса за паркинг, само че няма избавител в съботния ден. Днес на плажа там има десетки фамилии с деца. Морето е бурно и има мъртво неспокойствие. Последно в петък е имало избавител до 18 ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР