Търсенето на любовта изглежда като нещо просто и обикновено, но

...
Търсенето на любовта изглежда като нещо просто и обикновено, но
Коментари Харесай

Вижте тези 10 женски тайни на привличане и чар

Търсенето на любовта наподобява като нещо просто и нормално, само че в действителност не е толкоз елементарно да привлечете вниманието на мъжете, изключително в случай че сте срамежливо момиче. Да накарате мъж да се влюби във вас може да е същинско предизвикателство, най-много в случай че не сте самоуверена и с високо самочувствие.
Излизането по срещи в доста случаи изисква майсторство и похвати, които вършат една жена привлекателна и обаятелна. За да съумеете в това начинание, вижте кои са методите да „ хващате окото “ на мъжете всякога.
Ето 10 метода да съумеете:

1. Бъдете уверени в себе си.
Уверените дами са доста по-привлекателни от плахите и такива с ниско самочувствие. Ако сте боязливи и внимателни в думите и дейностите си, в случай че излъчвате боязън и нерешителност, това автоматизирано ви прави не изключително привлекателни, даже незабележими. Излъчването на убеденост и високо самочувствие е основно, когато желаете да впечатлите един мъж.

2. Обличайте се, с цел да извършите усещане.
Облеклото има огромно значение за това дали ще бъдете видяни или не. Не е нужно да се обличате прекомерно предизвикателно или разголено, даже в противен случай. Оскъдното облекло подсказва за лесна досегаемост, което също ви прави безинтересни. Докато облеклото, което акцентира същността ви и ви отличава от всички останали е нещо, което впечатлява и притегля освен мъжкото око, само че и това на всички в близост.

3. Флиртуващо, ведро и положително държание.
Положителното лъчение, закачливостта, смехът, флиртуването с взор и език на тялото са едни от най-важните секрети на триумфа в запознанствата. Ако усвоите тези похвати, няма да имате никакви проблеми в това да привлечете мъжкото внимание. Дори ще имате опция да си избирате всред многото мъжки погледи, които ще привлечете с това впечатляващо лъчение, което работи като магнит.

4. Покажете сексапил и прелест.
Женствеността е незаменимо оръжие, когато търсите обич. Мъжете са привлечени от женствени дами, които имат прелест на газела и сексапил на вълшебница. Съчетанието сред тези две женски оръжия ви прави същински неустоими за мъжете.

5. Носете неповторими аксесоари и бижута.
Ако се сливате с тълпата е по-малко евентуално да бъдете видяни. Но в случай че предпочетете аксесоари, които никой различен не има, това ще ви направи отличителни и забележителни. Ще бъде мотив мъжкото око да се обърне към вас, а не към някоя друга жена.

6. Пуснете дългата си коса.
Дългата коса е женско оръжие, пред което мъжете са безсилни. Разпилените кичури, свободно падащата коса, която отмятате повърхностно с ръка притегля мъжкото око и несъмнено ви прави привлекателни.

7. Носете секси токчета.
Мъжките мечти са свързани със секси облекло, което наложително включва предизвикателни токчета, правещи женския крайник да наподобява дълъг и строен. Няма нищо по-привлекателно и секси от жена, която върви самонадеяно на обичаните си токове и излъчва съблазън, изпълващ атмосферата в близост.

8. Гордейте се с женствеността си.
Едно от най-отблъскващите и непривлекателни неща в женското държание е неувереността. Мъжете биват отблъснати от дами, които непрекъснато посочват негативните си черти, търсят утвърждение за външния си тип и изричат неустановеност по отношение на тялото си. Дами, не обръщайте внимание на слабите си места и не акцентирайте върху дефектите и минусите си. Ако един мъж ви харесва и е притеглен от вас, той сигурно няма да вижда несъвършенствата ви.

9. Споделяйте с горделивост забавните занимания, които обичате.
Мъжете са луди по заниманията. Повечето от тях са авантюристичен настроени и подхождат с интерес към нови страхотни прекарвания. Ако имате обичани занимания, споделете ги с мъжа до вас. Нещо повече – проявете интерес и към неговите занимания. Така сигурно ще го привлечете на своя страна.

10. Бъдете себе си.
Преструвките и игрите са нещо, което при започване на връзката може и да работи, само че с течение на времето същинската същина се демонстрира рано или късно. Затова най-добре е да бъдете естествени, неподправени и същински. Бъдете такива, каквито сте и няма да сгрешите. Този метод ще ви помогне освен да бъдете признати каквито сте, само че и ще ви е от изгода в откриването на сътрудник, който пасва най-добре на същността, характера и темперамента ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР