Свръхмодерния за времето си пътнически лайнер Титаник е първият морски

...
Свръхмодерния за времето си пътнически лайнер Титаник е първият морски
Коментари Харесай

Титаник продължава да изпраща сигнал за бедствие на всеки шест години

Свръхмодерния за времето си пътнически лайнер Титаник е първият морски съд изпратил сигнала за злополучие SOS по радиотелеграф. Това е реалност, прочут на всички. Има и друго изказване към това събитие, което е известно на малко на брой.

Според някои откриватели, трагично потъналият свръхмодерен за времето си пътнически лайнер, продължава да изплаща сигнала за злополучие на всеки шест години. Любителите на мистериите настояват, че нещастието, погребала 1500 човешки живота в Атлантика, е била толкоз огромна, че нейният отзив периодичен се повтаря, засядайки във времевата верига към събитието.

Твърди се, че мощните страсти с отрицателен нюанс оставят следи върху действителността и при трагични събития с пагубни последствия за доста хора, ехото от предишното се връща още веднъж и още веднъж.

По същата логическа линия се изяснява и наличието на призраци и други събития от минало време в действителното настояще. Има доста регистрирани данни, които удостоверяват тази теза.

На 15 април, само че 60 години след нещастието на Титаник, радистът на американски военен транспортен съд получава сигнала за злополучие, както и мъчно понятен мъжки глас, който молел за помощ за пасажерите на Титаник. Радистът получил разпореждане да не дава отговор, защото това е или заблуда, или нечия смешка.

Самият радист решил да изследва нещата и разравяйки архивите, разкрил, че и други негови сътрудници са съобщавали, че са получили сходни радиограми. Първото известие е шест години след нещастието, а идващите такива известия не престават да се появяват постоянно на всеки шест години, без пропуск в този строго спазван времеви период.

Предполага се, че всякога радистите са чували гласа на капитана на Титаник, починалият Едуард Смит, който призовавал да бъдат избавени хората от злополучния транспортен съд. Радистът, който почнал това следствие, воден от любознание, се оказал неопитен за сходни открития и внезапно спрял да търси отговори на въпросите си. Има данни, че дълго се е лекувал в неврологични клиники.

Преди 23 години канадски вестник още веднъж оповестява за сигнали за злополучие, прихванати от кораба Квебек, които също се повтарят на всеки шест години. Оттогава не е имало нов доказан случай за засечено известие за злополучие.

Някои фенове на конспирации настояват, че на радистите е неразрешено да оповестяват за получен сигнал SOS от Титаник, а други считат, че починалите в нещастието, станала легенда, към този момент са намерили своя покой и не смущават бъдещите генерации.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР