Служителка в детската градина хранеше с тестени изделия Болонезе четири

...
Служителка в детската градина хранеше с тестени изделия Болонезе четири
Коментари Харесай

Бебе, което „все още не знаеше как да дъвче“, се задави до смърт, докато го хранеха с тестени изделия в детската градина

Служителка в детската градина хранеше с тестени произведения Болонезе четири деца едновременно, когато едно от тях се задави, преди да почине в болница шест дни по-късно е изслушано следствие.

Трагедията се случи единствено четири седмици откакто деветмесечният Оливър Стийпър стартира да посещава дневната детска ясла Jelly Beans в Ашфорд, Кент, през септември 2021 година Давайки показания в своя след следствие, служителката в детската градина Лоета Колинс сподели, че " не е доста " всекидневно четири бебета да се хранят от един човек по едно и също време.

Квалифицираната детегледачка не е хранила Оливър, когато той е почнал да се задушава, само че е " ситно нарязал " храната си и е бил " основният човек ", виновен за грижата за него, разкри правосъдното жури в Oakwood House в Мейдстоун. 31-годишният стартира работа в детската градина почти по същото време, когато Оливър се причисли.

Момченцето ядеше пюрирани ястия вкъщи и родителите му смятаха, че то „ не може да дъвче “ вярно, разследванет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР