Свикнали сме с факта, че на кориците на списанията и

...
Свикнали сме с факта, че на кориците на списанията и
Коментари Харесай

Звездите отблизо… са най-обикновени, дори по-зле

Свикнали сме с обстоятелството, че на кориците на списанията и в Instagram звездите наподобяват толкоз съвършено, че от време на време ти се желае да седнеш и да си поплачеш какъв брой несъвършена е кожата или фигурата ти.

Но в действителност това не е по този начин – звездите са същите хора като нас: имат акне, пори, забележими бръчки. С тази селекция желаеме да ви покажем, че те не се разграничават от нас и не си коства да се притеснявате за още една обработена с Photoshop фотография.

Чарлийз Терон 

 

На 43 години кожата на Чарлийз Терон наподобява много млада, незабавно излиза наяве, че актрисата интензивно се грижи за нея. Интересуваме се от нещо друго: преди да излезе на аления килим актрисата е решила да легне и да си поспи или просто преди малко е излязла от козметичката? Много странни белези има по бузите.

Риана 

Личи си, че Риана обича козметиката, защото върху нея има звук средства, съдейки по фотографията. Певицата очевидно е прекалила с пудрата: текстурата е подчертана, космите се виждат, а кожата наподобява неестетична. Това не е най-хубавата реклама за Fenty Beauty by Rihanna.

Никол Кидман 

Ако бихме могли да изглеждаме толкоз добре на 51 години, както Никол Кидман! Овалът на лицето е ясно обрисуван, виждат се единствено дребни бръчки. Да, знаем, че актрисата е фен на ботокса и всевъзможни хирургични процедури, само че към момента актрисата можем да я познаем, което е доста рядко в актуалния свят.

Мелания Тръмп 

Подозираме, че без контурна пластика и други забавни интервенции госпожа Тръмп не би могла да си тръгне. Но даже и по този начин да е, първата дама на Съединени американски щати е на 48 и си наподобява на нейната възраст. Основата на лицето на някогашния модел е неравна, явно гримьорът е не запомнил за основата, бронзърът е попаднал в порите, като по този метод кожата й наподобява алена, а червилото се е изтрило от устните прекомерно ясно.

Меган Маркъл 

Обичаме Меган Маркъл, че не инжектира ботокс и наподобява естествено с бръчки на челото и към очите. Гримът на херцогинята на Съсекс е много лек: декор дьо тенът и пудрата не се виждат даже на макроснимката, което обаче не може да се каже за ружа. Не разбираме за какво момичето не употребява кремообразен руж – наподобява доста по-естествено. Забелязахме също, че актрисата не харесва скраб: тя нанася червило върху напукани устни, което ляга неравномерно и акцентира релефа.

Мадона  

Изненадващо: Гримът на Мадона наподобява доста хубав от близко – постоянен звук, естествени вежди и съвършени стрелки, подчертаващи гънката на клепача.

Кати Пери 

Спомняме си какъв брой ужасно изглеждаше този грим на Кати Пери отдалеко, само че наоколо, несъмнено, оставя доста да се желае. Сенките и брокатът се разпаднаха, а контурът на устните обилно е обрисуван с няколко милиметра повече. Сега знаем тайната на сполучливия театрален облик!

Крис Дженър 

Крис Дженър наподобява добре на 63 години, следва трендовете и продължава да се среща с мъже, които са два пъти по-млади от нея. В грима тя също следва трендовете: дълги мигли, графични вежди, леки опушени очи и бежово червило. Взема образец от Ким?

Ким Кардашиян 

Ким Кардашиян съвсем постоянно наподобява съвършено на фотографиите. Например в този момент можем ясно да забележим всички пори и дребни бръчки, които евентуално са невидими без грим.

Карди Би 

Фон дьо тенът на Карди Би се събира в гънките към устата и под брадичката, което състарява рапърката. Сякаш веждите на момичето са нарисувани с линийка, прочее както и грима за очи (погледнете външния ъгъл). Гримьорите биха могли да се постараят по-добре…

Кайли Дженър 

Класическият грим на Кайли Дженър: непрозрачен звук, изкуствени мигли, бежови устни. И всичко би било наред, в случай че не бяха странните вежди, начертани (или размазани) с червило неверен колорит.

Джулия Робъртс 

Бръчките на Джулия Робъртс й наподобяват, тъй като това значи, че актрисата непрекъснато се усмихва и се радва на живота. Но кое му е неприятното на това? В грима на звездата можем да отбележим единствено една противоречива точка – много ярки вежди с несъответствуваща дължина.

Дженифър Анистън 

Дженифър Анистън вечно ще остане в съзнанието ни като 30-годишната Рейчъл Грийн от Friends, с съвършена кожа, фигура и прическа. Да, Анистън доста скоро ще навърши 50 години и има явни бръчки и отпусната кожа, само че ние ще отречем всичко това.

Гуен Стефани 

Ситуацията, когато е прекалила с всичко едновременно. Блестяща основа, матова пудра, прекомерно гъсти изкуствени мигли, ясно дорисувани вежди, прекомерно видим бял молив върху очната лигавицата – и това е единствено дребна част от описанието на облика на певицата. Гуен, недей по този начин!

Бела Торн 

Няма да повярвате, само че Бела Торн е единствено на 21 години. Това е по този начин, тъй като момичето обича да употребява матови тонални артикули, които акцентират порите и невидимите бръчки. А актрисата очевидно харесва Instagram грима: графични вежди и устни, уголемени с филър.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР