Свикнали сме да свързваме порното по-скоро с мъжки предпочитания, отколкото

...
Свикнали сме да свързваме порното по-скоро с мъжки предпочитания, отколкото
Коментари Харесай

Помагало по мастурбация за жени

Свикнали сме да свързваме порното по-скоро с мъжки желания, в сравнение с с дамски. Същото май се отнася и за мастурбацията.
Време е да скъсаме с неверните показа, насадени у нас от по-отявлено консервативните генерации, че тялото, сексът и удоволствието са нещо мръсно, долно и нечистоплътно. Изхвърлете от главите си безумието, че самозадоволяването е неверно, че приляга единствено на жриците на любовта, че е долнопробно и сластно. Ако понякога, до момента в който мастурбирате, чувате глас, който ви нашепва, че това е нещо срамно, бийте му камшика, написа trafficnews.bg. Жените са основани за обич.
Началото
Ако занапред ще откривате благинките на себелюбовта, то сигурно е най-добре да го вършиме голи. Не че не може да си доставите наслаждение полуоблечени, но то е все едно да влезете под душа с чорапогащник. Неудобно и излишно. Галете се нежно, настървено, изучаващо, както ви харесва. Обичайте се по този начин, както го е правил най-хубавият ви ухажор. Докосвайте се на всички места. Не пропускайте и един квадратен милиметър от корема, гърдите, таза, вагината, клитора. Дори и да не сте мастурбирали в никакъв случай преди този момент, сигурно няма по какъв начин да пропуснете оргазма.
Ерогенните зони
Намерете ги и ги използвайте. Обърнете изключително внимание на клитора, който от време на време е малко по-срамежлив и се крие под качулката си, само че вие бъдете настоятелни. Няма значение дали придвижванията са по посока или противоположна на часовника, дали са нагоре или надолу, тази част от тялото ни е много кооперативна. Оставете с в нейните ръце, тя ще ви води. Не се паникьосвайте, в случай че не стигнете толкоз бързо до кулминационната точка, колкото ви се ще. Между 10-15% от дамите в никакъв случай не са изпитвали оргазъм от какъвто и да бъде тип, а 75% не стигат до вагинален оргазъм, без значение от помощните средства, които употребявате.

Позиции
Както сексът, по този начин и мастурбацията допуска разнообразни позиции. Легнете по тил и разтворете краката си. Легнете по стомах и търкайте възглавницата или ръката си в пубиса си.
Помощ от другар
Не е нужно всичко да вършите сами. Има толкоз доста вариации на секс играчките, че си е срамотия да ги подминаваме пренебрежително. Вибраторите вид патрон са едни от най-подходящи за ежедневна или ваканционна мастурбация. Те са ориентирани напълно към стимулацията на Г-точката и на клитора.

И помнете – както и да се самозадоволявате, постоянно е вярно, щом в края се гърчите от наслаждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР