Байер Леверкузен остана без поражение от началото на сезона във

...
Байер Леверкузен остана без поражение от началото на сезона във
Коментари Харесай

46 последователни мача без загуба за Леверкузен след късна драма с Щутгарт

Байер Леверкузен остана без проваляне от началото на сезона във всички шампионати, откакто в дуел от 31-ия кръг на немската Първа Бундеслига направи тъждество 2:2 с Щутгарт.


На " Бай Арена " " аспирините ", които към този момент си подпечатаха първа шампионска купа на страната в историята, изоставаха с 0:2 след головете на Крис Фюрих и Дениз Ундав в границите на 10 минути след почивката. Амин Адли върна едно попадение за възпитаниците на Шаби Алонсо, само че драмата занапред предстоеше. Серията на Байер без загуба изглеждаше застрашена, само че проваляне бе избегнато за следващ път през акцията. В воин за отбора се трансформира Роберт Андрих, който се разписа в шестата минута на добавеното време.

Така Леверкузен няма към този момент загуба цели 46 дуела във всички съревнования, като попадението на Андрих бе 21-о за тима след 85-та минута на мачовете им. Тимът води безапелационно в таблицата с 12 точки пред втория Байерн Мюнхен. Щутгарт е на третата позиция с 64 пункта, на два пред четвъртия Република България Лайпциг.

В идващите си срещи Щутгарт е хазаин на Байерн, до момента в който за " аспирините " следва аудиенция на Рома в първи полуфинал от шампионата Лига Европа, а по-късно и посещение на Айнтрахт Франкфурт в Бундеслигата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР