Световното първенство по футбол в Катар наближава. Остават точно 90

...
Световното първенство по футбол в Катар наближава. Остават точно 90
Коментари Харесай

90 дни до Катар 2022: Феновете ще преживеят нещо специално

Световното състезание по футбол в Катар наближава. Остават тъкмо 90 дни. “Най-великото шоу на Земята ” започва на 20 ноември. Специално по случая ще бъде отворена почитател зона в Международния финансов център на Дубай.

Построеният за задачата „ Футболен парк “ ще бъде открит на партера на Gate Avenue и ще бъде дом на заведения за хранене със звезди Мишлен. Ще имате иконом и ще ви посрещне пазач. Това е съвременна опция за почитателите, които желаят да гледат мачовете със жанр.

Входните такси за специфичната почитател зона ще бъдат обявени на 15 септември, когато започва и системата за резервации.
       View this post on Instagram                      
A post shared by World Cup 2022 Official???? (@worldcup.2022.qatar)

Почитателите на футбола ще могат да се настанят на седящи места навън, с цел да гледат на внушително огромен екран обичания си спорт. Изживяването се провежда от Art Dubai Group, комерсиално обществено и частно партньорство, което има и ръководи някои от най-успешните културни събития в района, в партньорство със експертите по развлечения Hoko Agency.

Това събитие ни дава опция да предложим на нашите посетители неповторимо и първокласно прекарване, сподели Салех Ал Акраби, основен изпълнителен шеф на DIFC Property Management.
       View this post on Instagram                      
A post shared by World Cup 2022 Official???? (@worldcup.2022.qatar)

Заедно с нашите сътрудници ние ще подсигуряваме, че преживяването на The Football Park ще бъде толкоз именито, колкото и самата игра, добавя той.

По думите му, Футболният парк ще се приближава като преживяване до това да си на самия терен, написа The National News.

Гостите ще имат достъп до извънредна зона навън, където ще могат да изкушат небцето си с най-хубавите кулинарни достижения, в това число ястия от реномирани заведения за хранене Michelin Guide Dubai.

Луксозни салони с персонален иконом ще бъдат разполагаем за корпоративните посетители.

Гледането на футбол ще бъде допълнено от специфичен пазач, оптимално позициониран салон, а ла карт хранене с премиум пакет питиета, услуга с водач и алтернатива за гледане на мачовете със звезда или някогашен футболист.

На този стадий това е втората почитател зона, която ще бъде основана в Дубай, особено за Световното състезание в Доха.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Road to 2022 (@roadto2022en)

Ирландската верига пъбове McGettigan's също ще бъде хазаин на специфична почитател зона в Dubai Media City Amphitheatre. Тя е възнамерявала да конфигурира най-големия външен тв екран в ОАЕ. Билетите за този парк ще костват 50 дирхама (26,50 лева.), а прекарването включва още музика онлайн и действия за цялото семейство, в това число VIP сепарета и маси за пикник.

Други зони за почитатели, предопределени за Световното състезание, ще бъдат ситуирани в Coca-Cola Arena и пристанището на Дубай, макар че детайлности към момента не са оповестени. Дубай и Абу Даби наподобява са подготвени да завоюват от лесния достъп до Доха за Световното състезание през 2022 година, което е единствено на 45 минути полет.
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР