Световно известният учен Стивън Хокинг направи сензационно разкритие. Той е

...
Световно известният учен Стивън Хокинг направи сензационно разкритие. Той е
Коментари Харесай

Уникално! Стивън Хокинг разкри къде водят черните дупки

Световно известният академик Стивън Хокинг направи сензационно разобличаване. Той е безапелационни, че през черните дупки можем да преминем, да избягаме и да се скрием, без опция да се върнем назад.

До момента се смяташе, че можем да заседнем в черните дупки. На конференция в Стокхолм обаче Хокинг изрази своите подозрения по отношение на достоверността на тази доктрина. Според него, когато галактически пасажер премине през черна дупка, той няма да се заклещи, а просто ще премине от другата страна. За негово злощастие обаче няма да може да се върне.

Черните дупки по хипотеза се одобряват за неприятни. Те обаче са един повсеместен метод за постигане на различни вселени, допуска още астрофизикът. Ако дупката е огромна и се върти, то е изцяло допустимо тя да е вход към една различна галактика.

Теорията на Хокинг е опит да се отговори на въпроса за това какво се случва с предметите, попаднали в гравитационния радиус, така наречен небосвод на събитията. До момента се знае единствено, че даже светлината не може да се върне оттова. Предполага се, че макар изгубването на обекта, информацията за него все би трябвало да се пази някъде. Този абсурд не дава мира на учените от десетилетия.

Според актуалното съмнение на Хокинг информацията се съхранява в зона, намираща се след хоризонта на събитията. Реално тя в никакъв случай не стига до вътрешността на черната дупката, защото тя съставлява портал. Поради това и не се потребност от това да търси пътя назад.

Това значи, че в случай че човек попадне в черна дупка, той не би трябвало да се тормози, че ще изчезне окончателно. Вариантите са два - или ще отиде някъде другаде, или ще се отпечата като холограма на границата на вселенския портал. Връщане обратно обаче няма.

 Стивън Хокинг

Хокинг споделя, че колкото и разпален да е по комическите пътувания, не би опитал да премине през черна дупка. Той приключи речта си метафизичен: Ако чувствате, че сте в черна дупка, не се предавайте. Винаги има път на открито.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР