Министър Тори, който изглежда смеси Руанда и Демократична република Конго

...
Министър Тори, който изглежда смеси Руанда и Демократична република Конго
Коментари Харесай

Министър Тори Крис Филп дава отчаяно извинение за объркването си във Времето за въпроси на BBC относно Руанда

Министър Тори, който наподобява смеси Руанда и Демократична република Конго във Времето за въпроси на BBC, сподели, че " се бори " да чуе въпрос.

Крис Филп даде извинението единствено дни откакто публиката ахна, когато депутатът от торите попита " Руанда е друга страна от Конго, нали? " в програмата. Размяната на отзиви също докара до къс изблик на смях, до момента в който сътрудника участник в панела, здравен секретар в сянка, Уес Стрийтинг, се плъзгаше из студиото невярващо.

Появявайки се в неделната стратегия на BBC на Лора Куенсберг дружно с господин Стрийтинг още веднъж, Министерството на вътрешните работи Министърът се опита да изясни неуместния гаф.

Той сподели: „ Вероятно можете да разберете от този клип, че се борех малко да чуя въпроса и когато му сложих тази точка, зададох ясно риторичен въпрос, а не въпрос всъщност, както мисля, че всеки обективен слушателят би заключил. " Запитан дали е упражнявал своето „ впечатляващо “ въртене на очите, господин Стрийтинг също сподели пред програмата: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР