Телевизионна водеща Ема Уилис , 48, е развълнувана за лятото

...
Телевизионна водеща Ема Уилис , 48, е развълнувана за лятото
Коментари Харесай

„Изключени телефони, включени сенници“: Ема Уилис за предстоящото й лято със съпруга Мат… и добавката, която й помогна да спечели увереността да остане БЕЗ ГРИМ на 48!

Телевизионна водеща Ема Уилис, 48, е разчувствана за лятото и е възхитена от измененията, които е видяла, откогато приема Absolute Collagen 

Сашетата се доставят до вратата ви и можете да им се насладите сами или да ги смесите в напитка. Предлагат се в три вкусни усета: манго и мандарина, лимон и малина.

Множество телевизионни и радио функции значат, че Ема рядко е отвън работа, но условията за външен тип откакто три деца прави нещата вкъщи еднообразно заети.

Това направи още по-важно да откри безпроблемно решение за грижа за кожата, което тя да влага в всекидневието си рутина, което прави абсолютния колаген очевидният избор.

Наградената течна добавка съдържа 8000 mg първокачествен морски колаген във всяко саше, осигурявайки безпроблемно комфортен подтик на хубостта, който дава на Ема увереността да се гримира гратис на 48 години.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР