Световният шампион на три от четирите боксови федерации - Антъни

...
Световният шампион на три от четирите боксови федерации - Антъни
Коментари Харесай

Сериозна трансформация при Антъни Джошуа

Световният първенец на три от четирите боксови федерации - Антъни Джошуа, е стопил част от мускулатурата си през последната половин година в подготовката си за идната огромна борба - тази в събота вечер против Олександър Усик на стадиона на Тотнъм в Лондон.

Изглежда от щаба на британеца се стремят и към оптимално ниско тегло за Джошуа в борбата с някогашния единен първенец при полутежките. За тази промяна приказват публикувани фотоси в обществените мрежи от март месец и от изключително от последните дни.

Една от огромните рецензии към Джошуа при загубата му от Анди Руис-младши беше точно за огромните му мускули, които са забавили придвижванията и рефлексите му. Много експерти смятаха въпросните мускули на Джошуа за изцяло непотребни за бокс на най-високо равнище.

Британският международен първенец постоянно беше осмиван и именуван културист. Ей Джей си взе записка за реванша и явно продължава да внимава за оптималната си кондиция преди дълго чаканата борба с някогашния безспорен първенец в полутежка категория.

СНИМКА:

Anthony Joshua appears to have slimmed down for Oleksandr Usyk…

March 2021 September 2021
— Michael Benson (@MichaelBensonn)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР