Организаторите на Гран При на Маями във Формула 1 забраниха

...
Организаторите на Гран При на Маями във Формула 1 забраниха
Коментари Харесай

Скандал на пистата преди Гран При на Маями

Организаторите на Гран При на Маями във Формула 1 не разрешиха на покровител на Доналд Тръмп да провежда събитие за събиране на парични дарения в един от жилищата в падока на трасето. Идеята за събиране на средства по време на уикенда от Формула 1 пристигнала на Стивън Уиткоф - предприемач, занимаващ се с недвижими парцели, който е изтъкнат покровител на Тръмп.

Уиткоф е наел първокласен апартамент на последния етаж на постройката на падока, след което е оповестил, че провежда събитие в поддръжка на кандидатурата на Тръмп за президент на Съединени американски щати и присъстващите на сбирката в жилището ще би трябвало да платят по 250 000 $ на човек, в случай че желаят да съчетаят това със надпреварата от Формула 1.

Организаторите на надпреварата в Маями са реагирали бързо, съгласно вестник The Washington Post и са уведомили Уиткоф, че концепцията му нарушава изискванията за наемане на жилището и в случай че това се окаже истина, то той няма да има право на достъп до пистата и ще си получи парите, платени за наема.

Твърди се, че Тръмп ще участва на надпреварата в Маями другата седмица, като това към момента не е публично доказано.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР