Световни новости за по-прецизна диагностика и по-бързо лечение ще представи

...
Световни новости за по-прецизна диагностика и по-бързо лечение ще представи
Коментари Харесай

Слагаме си зъбни импланти само с едно посещение при...

Световни новости за по-прецизна диагностика и по-бързо лекуване ще показа изложбата за медицина, стоматология и фармация „ Медикус, Денто, Галения 2017 “. Тя ще се организира от 18 до 21 октомври в Международен панаир Пловдив. Деловият конгрес започва с четири върха – изложители от 20 страни, с шест повече от предходното издание, растеж на участниците с близо 25% общо, нарастване на задграничните компании с 96%, над 10% по-голяма експозиционна повърхност. Тези данни са най-хубавите за последните пет години и демонстрират, че ще бъде демонстрирана доста по-разнообразна продуктова гама.

Специалистите могат да видят близо 25 новости, от които 11 международни. Основни акценти са оптимално точното диагностициране и експресното лекуване, изключително в стоматологията.

Истински пробив е изработен при слагането на зъбни импланти, една от най-бавните и мъчителни процедури. С пиезо-хирургичния мотор SmarThor това към този момент става единствено с едно посещаване в лекарския кабинет. Изделието съставлява оригиналност за българския пазар и е част от експозицията на ”Витал денс груп “. Тя презентира също швейцарски импланти, които се инсталират извънредно елементарно и имитират човешка кост.

Световна иновация е системата S1, позволяваща лекуване на коренови канали единствено с един машинален инструмент, което улеснява и форсира работата на зъболекаря. Тя се внася от компания „ Ве и Ха България “, която идва на изложбата с осем новости от световен мащаб.

В същата категория е и цифровата 3D рентгенова система, която с ултраниска доза на излъчване и бързо сканиране обезпечава най-прецизна диагноза. Предлага я българската компания „ Дентиос “.

Очаква се огромен интерес измежду експертите и необятната аудитория да провокира комбинацията от 17 билки и подправки с противовъзпалително и антиоксидантно деяние, която в този момент навлиза в Европа. Миксът се създава в Австралия, а на изложбата ще бъде показан от ”Турмерикс “, България.

Това са единствено част от модерните произведения, които може да се видят на „ Медикус, Денто, Галения 2017 “. Тя събира производители и дистрибутори на здравна техника и консумативи, болнично обзавеждане, инсталация за реанимация и интензивни грижи, съоръжение и принадлежности за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, артикули за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и защитни средства. Експозициите демонстрират настоящите трендове, научни достижения в разнообразни области на медицината и новости от практиката.

Специалистите имат право на безвъзмезден достъп след предварителна онлайн регистрация в уеб страницата на Международен панаир Пловдив.

Паралелно с „ Медикус, Денто, Галения 2017 “ се организират: Специализирана галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари „ Цветна есен “ (18-22 октомври), Панаир на колекционерите „ Булколекто “ (20-22 октомври), киноложки изложения и финали за Световната киноложка купа (21-22 октомври).

тагове имплант ортодонт панаир медикус денто галения
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР