Световната вицешампионка от Уелва 2021 Мая Добрева ще играе на

...
Световната вицешампионка от Уелва 2021 Мая Добрева ще играе на
Коментари Харесай

Три финала за България на Европейското първенство по бадминтон за ветерани в Любляна

Световната вицешампионка от Уелва 2021 Мая Добрева ще играе на три финала във възрастовата група 35 години на Европейското състезание по бадминтон за ветерани, което приключва през днешния ден в Любляна (Словения). Добрева ще спори за купите на дами единично, на двойки дами с Атанаска Верник и на смесени двойки с Пламен Михалев.

На полуфиналите на сингъл българката, която е сложена под номер 1 в схемата, надви над Орели Констант от Франция с 21:19, 22:20 за 26 минути и през днешния ден на финалите ще се изправи против представителката на домакините Нина Котар.

Поставените под номер 1 на двойки дами Мая Добрева и Атанаска Верник на полуфиналите не дадоха късмет на германките Никол Бартч и Никол Щнурер - 21:17, 21:12, а в спор за купата ще срещнат Щефани Баненберг и Брита Хогрефе (Германия).

Смесената двойка Пламен Михалев и Мая Добрева за златото ще играе против французите Антони Нелсон и Майли Турлан, откакто на полуфиналите победи Ник Ходжсън и Сара Бърджис от Англия с 21:14, 21:19 за 22 минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР