Световната телепорт асоциация (World Teleport Assossation) обяви, че VIVACOM е

...
Световната телепорт асоциация (World Teleport Assossation) обяви, че VIVACOM е
Коментари Харесай

Сателитната станция Плана със сертификат от Световната телепорт асоциация

Световната телепорт асоциация (World Teleport Assossation) разгласи, че VIVACOM е постигнала цялостно узаконяване Tier 3 за телепорт „ Плана “.

Това подрежда българската сателитна станция измежду най-модерните уреди от този вид в света, като все още единствено 20 телепорта имат сходен документ, а други 12 са в развой на оценка на качеството.

" Ние непрестанно влагаме в възстановяване на сателитната ни инфраструктура, с цел да продължим да предоставяме на нашите клиенти надеждни решения за транспорт на сигнал през сателит, както и да увеличим портфолиото си от услуги. Полученият документ е самопризнание за положените старания в реализирането на 7 платформи за транспорт на видео към оператори в Европа, Африка, Близкият Изток и Азия “, показа Владимир Рангелов, старши управител „ Продажби, радио и телевизионни услуги “ във VIVACOM.

Процесът за приемане на документа е дълъг и обстоен, с цел да се подсигурява неговата обективност. Телепортът би трябвало да дава отговор на над 170 условия, които Световната телепорт асоциация ревизира и проучва посредством одит на място.

Българският телепорт „ Плана “ сполучливо мина целия развой по сертификация Tier 3, нареждайки VIVACOM в елитния клуб на притежателите на сертифицирани телепорти, измежду които са Globecomm, Elara Comunicaciones, GlobalSat, Arqiva, Eutelsat, Horizon Teleports, Media Broadcast, Signalhorn, Telenor, Telesapzio, Talia, CYTA, Batelco, и Optus.

„ С горделивост включваме българския телепорт „ Плана “ в възходящия лист със сертифицирани телепорти ", сподели изпълнителният шеф на Световната телепорт асоциация Робърт Бел.

„ Пълната сертификация обезпечава без значение удостоверение на качеството на услугите, реализирани от VIVACOM в интерес на нейните клиенти, както и на вероятностите на оператора в съответния район. “

Програмата за узаконяване на телепортите от Световната асоциация служи както на телепорт операторите, по този начин и на техните клиенти, като основава справедлив, транспарантен и интернационално признат способ за документиране на качеството на услугите към клиенти и стратегически сътрудници. Сертифицирането също по този начин е надеждно средство за клиентите при избора им на снабдители на телепорт услуги и им обезпечава база за оценка на сходството сред цена и качество на услугата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР