Световната номер 6 Слоун Стивънс се класира за мача за

...
Световната номер 6 Слоун Стивънс се класира за мача за
Коментари Харесай

Стивънс обърна Плишкова за финал в Сингапур

Световната номер 6 Слоун Стивънс се класира за мача за купата на Финалите на Женската тенис асоциация (WTA) при дебютното си присъединяване в влиятелната конкуренция, откакто победи чехкинята Каролина Плишкова с 0-6, 6-4, 6-1 във втория полуфинал от схемата.

Американката завоюва и трите си мача от груповата фаза на шампионата на осемте най-хубави за годината, само че стартира по доста неприятен метод дуела с 6-та сложена в схемата Плишкова. Стивънс загуби и трите си сервис гейма и не съумя да запише нито един гейм в първия сет, а по-късно загуби и откриващите два гейма на втората част. След това обаче шампионката от Ю Ес Оупън 2017 откри игата си и взе 12 от следвщаите 15 гейма, с цел да стигне до триумфа след час и 55 минути игра. Стивънс проби подаването на съперничката си общо седем пъти във втория и третия сет и по този метод компенсира по неувереното си показване на личен сервис.

По този метод във финала на конкуренцията една против друга ще се изправят двете тенисистки, които завоюваха всичките си мачове от началото на седмицата - Стивънс и украинката Елина Свитолина, която по-рано през днешния ден победи Кики Бертенс в три сета. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР