Светлинната творба, която телекомът представи, бе перфектната симбиоза между технологии

...
Светлинната творба, която телекомът представи, бе перфектната симбиоза между технологии
Коментари Харесай

Vivacom беше част от LUNAR 2023 със своята „Безкрайна вселена“

Светлинната творба, която телекомът показа, бе съвършената симбиоза сред технологии и изкуство
Vivacom беше част от второто издание на Фестивала на светлините LUNAR със светлинната творба „ Безкрайна галактика “. Събитието се организира в дните сред 11 и 14 май 2023 година, в София, и съумя да притегли интереса на повече от 450 хиляди поданици и посетители на града. По време на събитието, посетителите имаха опцията да видят 24 авторски творби, които преобразиха емблематични здания, паркове и площади в столицата.


-->
Светлинната творба „ Безкрайна галактика “ показа 3D видео мапинг шоу, което съчета необятните благоприятни условия на технологиите със спиращи дъха цветове, с цел да преобрази фасадата на Българската банка за развиване и да сътвори в действителност незабравимо преживяване за присъстващите.



С присъединяване си в тазгодишното издание на Фестивала на светлините Vivacom показва неограничените благоприятни условия, които технологиите дават на хората. Светлинната творба, която телекомът показа, освен внесе неповторим и запаметяващ се детайл за цялото събитие, само че и показва по какъв начин технологиите и услугите, които VIVACOM предлага, могат да отключат цялостния капацитет на цифровия и физическия свят в едно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР