Стрийт артистът, познат като Tilt, използва неговата невероятна креативност и

...
Стрийт артистът, познат като Tilt, използва неговата невероятна креативност и
Коментари Харесай

Графити стая пълна с въображение

Стрийт актьорът, прочут като Tilt, употребява неговата невероятна креативност и спиращ дъха гений, с цел да трансформира една от стаите си в произведение на изкуството, като покрива половината от нея в графити.

 panic room1 w 15mar12 rex b 1240x826

Tilt е интернационално приет художник на графити, роден в Тулуза, Южна Франция. Самообявил се за " графити фетишист ", той стартира своята процедура като елементарен „ писач " по улиците и влаковете на родния си град. Любовта му към графитите, датираща още от 1980 година, когато той е просто непослушен юноша, е повода Tilt да развие гения си и да усъвършенства уменията си, които през днешния ден го слагат на едно от челните места в стрийт изкуството.

 panic room2 w 15mar12 rex b

 Panic Room by Tilt 02 delood

Последвалата му кариера е подхранена и повлияна от едно огромно пътешестване. Tilt е обиколил света, с цел да популяризира своето артистично виждане. Неговите части по стените и в експонати могат да бъдат видени в Съединени американски щати, Хонг Конг, Япония, Мексико, Тайланд, Австралия, Нова Зеландия, Лаос, Тайван, Китай, Канада, Филипините, Индонезия и в цяла Европа.

 Panic-room-hd-wallpaper

 maxresdefault

Стилът му е комбинация от първичен шрифт, 3D рисунки, пъстри цветове и диви знаци, а резултатът нормално е от тези, които притеглят вниманието на всички и будят удивление.

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР