Странни явления били забелязани в обикновено селско училище, намиращо се

...
Странни явления били забелязани в обикновено селско училище, намиращо се
Коментари Харесай

Полтъргайст тормози ученици и учители от руско школо

Странни феномени били видяни в нормално селско учебно заведение, намиращо се в Омска област, Русия. Вече на няколко пъти възпитаници и учители са ставали очевидци на набезите на полтъргайст, заселил се в образователното заведение по необясними аргументи.

Всичко почнали преди повече от година и половина. Тогава възпитаниците на школото все по-често почнали да виждат същински явления, за които по-рано единствено били чували в историите за призраци.

Докато седели в класните стаи, децата виждали по какъв начин предмети се движат от единствено себе си или пък падат, без някой да ги е бутал. Това обаче не било всичко. Все по-често се случвало да намират мебелите в образователните центрове разместени или да откриват тетрадките си надраскани.

Когато учениците споделили на своите преподаватели на премеждията си, те първоначално въобще не им вярвали. Отдавали разказите на развинтеното им детско въображение и не се впечатлявали кой знае какъв брой мощно от тях.

Когато обаче сходни феномени почнали да се случват и по време на уроците, преподавателите най-накрая повярвали на децата. От управлението на учебното заведение решили да се извърнат към екстрасенси и учени, които да разгадаят какво се случва.

След известни изследвания и диалози със очевидците на феномените, експертите забелязали, че необяснимите събитие се случват постоянно в наличието на един избран петокласник. Провеждайки още проучвания, специалистите достигнали до извода, че точно 12-годишното момченце е обвързвано с полтъргайста, само че не е отговорно за неговото държание.

Полтъргайстът първо се е намирал в дома на въпросния възпитаник, само че след това се е пренесъл с него в учебно заведение. Най-вероятно до седмици ще изчезне от образователното заведение, разясняват учените, проверяващи случая пред съветска медия.

И макар че съгласно тях в Омска област не се срещат постоянно създания от рода на по този начин наречения полтъргайст, към този момент няколко пъти през последните десетина година поданици на региона са разказвали за сходни свои прекарвания.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР