Вашингтон — Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън се

...
Вашингтон — Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън се
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън защитава Тръмп извън процеса в Ню Йорк в подкрепа на Републиканската партия

Вашингтон — Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън се причисли към Доналд Тръмп в съда в Манхатън във вторник, с цел да изрази поддръжката си за някогашния президент на фона на наказателния му развой, който представител назова „ машинация “ и част от по-широк „ партизански лов на вещици “ против Тръмп.

„ Президентът Тръмп е почтен по тези обвинявания “, сподели Джонсън, говорейки пред постройката на съда, до момента в който вътре течеше произвеждане.

Републиканецът от Луизиана беше последният от редица членове на Конгреса от Републиканската партия, които демонстрираха поддръжката си за някогашния президент на процеса против него в Ню Йорк през последните дни. Той сподели, че е пристигнал по лично предпочитание да поддържа Тръмп, който назовава другар. Няколко други законодатели също участваха.

Говорителят акцентира близостта си с Тръмп през последните седмици, защото беше изправен пред предизвикателство за ораторското си място от шепа консерватори в границите на неговата конференция. И някогашният президент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР