ХАГА (AP) — Университетът в Амстердам отмени занятията във вторник

...
ХАГА (AP) — Университетът в Амстердам отмени занятията във вторник
Коментари Харесай

Университетът в Амстердам отмени занятията след избухването на насилие по време на пропалестински митинг

ХАГА (AP) — Университетът в Амстердам анулира занятията във вторник и затвори постройките за два дни след последните пропалестински демонстрации поради войната в Газа се трансфораха в разрушителни.

Протестите продължиха да тлеят в няколко европейски университета, където студенти се изправиха против университетските управляващи по отношение на това дали връзките с Израел би трябвало да бъдат прекратени или фрапантно понижени, до момента в който броят на жертвите продължава да пораства през седемте месеца война Израел-Хамас.

Като цяло митингите в Европа не съумяха да доближат интензивността на демонстрациите в няколко университета в Съединени американски щати.

В Холандия бордът на съвсем 400-годишния университет в Амстердам излезе с изказване, в което се споделя, че не може да подсигурява сигурността на никого в кампуса, откакто група маскирани пропагандатори барикадираха вратите и изписаха със спрей лозунги стените.

Хаосът в понеделник последва спокойно излизане на личен състав и студенти против войната Израел-Хамас и отговора на ун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР