Страхотен скандал стана причина за прекратяването на мач от Северната

...
Страхотен скандал стана причина за прекратяването на мач от Северната
Коментари Харесай

Бой, червени картони, играч в Пирогов и нов скандал на български мач

Страхотен скандал стана причина за прекратяването на мач от Северната АОГ на столицата, предава " Витоша нюз ". Срещата Кремиковци – Враждебна по този начин и не приключи, откакто на терена в 41-ата минута настана всеобщо меле, в което се включиха съвсем всички играчи и от двата тима.

Причина за острата борба стана хулаганска постъпка на състезател от отбора на гостите, който безусловно нокаутира неприятелски футболист. Това се случи след нарушаване на последния, с което провокира гнева на Йордан Петров. Той налетя на Пламен Горанов и му нанесе удар в лицето. Последва всеобщо меле, а основният арбитър Петър Николов беше заставен да приключи мача. Реферът въпреки всичко съумя да даде два червени картона – на Петров и на състезател от Кремиковци, който беше пък най-активен в разправията.
Инцидентът се случи при резултат 0:1, като голът на Враждебна беше от дузпа.

Потърпевшият Горанов беше откаран в " Пирогов " и заплаши да съди побойника. Съдийската бригада и делегатът Десислава Ралкова написаха отчет по случая и в този момент следва СТК и ДК на ЗС на БФС да вземат решения през седмицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР