На 30 април, гости в Нови хоризонти с Лили бяха

...
На 30 април, гости в Нови хоризонти с Лили бяха
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Антония Русалиева, Лора Класанова, и Лари Бийл

На 30 април, посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Антония Русалиева, Лора Класанова, студенти в Американски университет в България и Лати Бийл, финансист от Калифорния.

В първата част на предаването, Антония Русалиева и Лора Класанова описаха за клуба “Startup ”, в който членуват. Той в основан от студенти и съществува от 2012 година. Организира събития в областта на предприемачеството, стартъп съревнование и стартъп конференция. Бяха показани менторите, екипите, журито и лекторите. Сред тях са водещи български бизнесмени в софтуерния бранш. Стана дума и за набирането на средства за тези събития, като гостите споделиха, че в клуба им отдел който се занимава
точно с това. Сред донорите му, е и фондация „ Български център по предприемачество “.

Във втората част на предаването, бе направена обичайна връзка по скайп с господин Лари Бийл, финансист от Калифорния. Той показа забавен материал на тематика „ Бляскаво ревю на спортни обувки преди олимпиадата в Париж “.
Стана дума, за спортния колос Nike и неговите новаторски нови маратонки, основани благодарение на изкуствен интелект. Те ще бъдат демонстрирани от водещи спортисти на идните летни олимпийски игри.

Като музикален декор звучаха осъществявания на канадската кънтри и поп звезда Ан Мъри от нейния сполучлив албум “Anne Murray duets – friends & legends ” от 2007
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР