Плеймейкърът на Филаделфия 76ърс Тайрийз Макси реализира 46 точки, а

...
Плеймейкърът на Филаделфия 76ърс Тайрийз Макси реализира 46 точки, а
Коментари Харесай

Филаделфия победи Ню Йорк след продължение, Тайрийз Макси реализира 46 точки за ценния успех на своя тим

Плеймейкърът на Филаделфия 76ърс Тайрийз Макси осъществя 46 точки, а Кели Убре-младши вкара основна пукотевица, с цел да избегне Филаделфия отпадане от плейофите на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА).

Филаделфия се наложи над домакина Ню Йорк Никс със 112:106 след продължение и понижи резултата в серията от първия кръг в Източната конференция на 2-3 победи.

Шестият дуел от серията е плануван за четвъртък във Филаделфия, а в случай че се стигне до седма среща, тя ще се организира в събота в Ню Йорк. Джейлън Брънсън поведе Никс с 40 точки. Те бяха на 28.2 секунди от привършване на серията при резултат 96:90, само че гостите изравниха и при 97:97 мачът влезе в продължение.

Макси бе прецизен при 17 от 30-те си стрелби и означи седем тройки за Сиксърс. Джоул Ембийд приключи с 19 точки, 16 битки и 10 асистенции за Филаделфия.

MAXEY DRILLS ANOTHER 3 AND TIES THE GAME

GAME 5 IS HEADED TO OVERTIME ON TNT
— NBA (@NBA)

Милуоки надделя Индиана със 115:93 като хазаин и понижи изоставането си на 2-3 победи в серията също от първия кръг на Изток. Крис Мидълтън и Боби Портис вкараха по 29 точки всеки. Бъкс направляваха събитията, макар че Янис Адетокунбо и Деймиън Лилард не взеха присъединяване в мача. Гръцкият национал Адетокунбо пропуща цялата серия досега, а Лилард не игра в последните две срещи.

Тайрийс Халибъртън означи 16 точки, а Майлс Търнър добави 13 за Пейсърс.

В различен мач от плейофите в първия кръг на Източната конференция Кливланд записа домашен триумф над Орландо със 104:103 и поведе с 3-2 победи в серията.

Евън Мобли спря изстрела на Франц Вагнер при оставащи 5.1 секунди от четвъртия интервал, помагайки на домакина Кливланд да си обезпечи успеха над Орландо.

Донован Мичъл приключи с 28 точки за Кавалиърс, а Дариъс Гарлад осъществя 17 от 23-те си точки в първата част. Мобли добави 14 точки и 13 битки.

Паоло Банкеро се отличи с 39 точки и 8 битки за Орландо Меджик.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР