Столичната организация на БСП ще поднесе цветя на Паметника на

...
Столичната организация на БСП ще поднесе цветя на Паметника на
Коментари Харесай

Социалисти честват 9 май на Паметника на Незнайния воин

Столичната организация на Българска социалистическа партия ще сервира цветя на Паметника на Незнайния боец на 9 май. По традиция на този ден столичните социалисти  (неделя) ще отбележат Деня на Победата и Деня на Европа.

Лидерът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов, членове на Изпълнителното бюро, на Градския съвет и на районните организации на партията в столицата, общински съветници и народни представители, определени от София ще се поклонят и ще положат цветя на мемориала.

След това те ще се включат в шествието на „ Безсмъртния полк ” по случай Деня на успеха, 76 години от края на Втората международна война и успеха над хитлерофашизма.

В 10:00 часа ще се поклонят и ще поднесат венци и цветя на Паметника на Съветската войска, където Калоян Паргов ще произнесе слово. Ще бъде отдадена респект и на Паметник – костница на починалите в Отечествената война в кв. „ Лозенец “, както и на Паметника в чест на починалите за Родината във Втората международна война в парк „ Заимов “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР