Стереотипното мнение на мнозинството думата политик“ означава като облик на

...
Стереотипното мнение на мнозинството думата политик“ означава като облик на
Коментари Харесай

12 най-красиви и влиятелни жени в света

Стереотипното мнение на болшинството думата „ политик “ значи като образ на възрастен мъж, облечен в непоколебим костюм. Но не доста хора могат да си показват дама за бюрократичен стол, талантлив с огромни пълномощия и власт. И в случай че в това време тя е и красива, още по-трудно е да си показа.

В тази публикация ще узнаете за представителите на по-слабия пол в политиката. Кои са освен умни, мощни по дух, само че към момента доста привлекателни.

Мара Карфаня 

Известна в Италия жена в политиката Мария Розарий Карфаня. Известна и под името Мара Карфаня, тя е била ефирен водещ и е снимана за списания.

В политиката Мара е от 2004г. Тя е член на партията Forza Italia и се бори за правата на дамите.

През 2008 година Мария Карфаня показа законопроект за превръщането на проституцията в закононарушение.

Жителите на Италия нежно назовават тази жена красивата Мара – Мара Ла Бела.

Кармен Кас 

Тя беше ръководител на Естонския шахматен съюз от 2004 до 2011 година

От детството си Кармен обичаше да играе шах. И тя постоянно се опитваше да разпространява тази интелектуална игра, давайки образец на другите.

Като началник на шахматния съюз Кас оказа помощ на Талин да заеме място за осъществяване на шахматната олимпиада.

Днес Кармен Кас е и в редиците на Шахматния съюз и когато има време, взе участие в надпревари.

Кармен Кас е супермодел на стилната къща Dior, с която доста дизайнери от света желаят да работят.

Сетрида Гига

В политиката Гига е от 1994 година, когато ливанските партии бяха разпуснати и брачният партньор й беше задържан. Сетрида стартира да се бори за освобождението на мъжа й и други политически пандизчии.

След 11 години брачният партньор й бе освободен. И занапред нататък те се избират всяка година от партията, наречена „ ливански сили “, пред управляващите.

Рания Ал Абдула

Тази жена е кралицата на Йордания, брачната половинка на цар Абдула II.

Рания е началник на фондацията на Йордания. Това е неправителствена организация, основана от кралицата през 1995 година. Фондацията оказва помощ на дамите, които желаят да вземат участие в поддържането на стопанската система на Йордания, да провеждат нови организации, компании.

Кралицата пази правата на дамите и се бори с малтретирането на деца. Тя се пробва да усъвършенства взаимоотношението на управляващите с локалните обединения, защитаващи засегнатите фамилии.

Рания Ал-Абдула е основател на първия център за жертви на принуждение.

Кристина Елизабет Фернандес де Кирхнер 

Точно 8 години – от декември 2007 година до декември 2015 година – Кристина беше президент на Аржентина.

Една от заслуги е отслабването на въздействието на олигарсите, техните кланове и медиите, спонсорирани от тях, католическите митрополити, профсъюзната администрация и освобождението от военна мощ.

Президентът Кишнер избави страната от външни задължения и съумя да сътвори огромен авариен фонд, който се попълняше от изнесени селскостопански артикули.

Също по този начин тази елегантна, интелигентна жена национализира пенсионната система, вкарва компенсации, които подкрепят фамилиите с ниски приходи и майчинството, и реализира внезапен спад на безработицата в страната.

На идните президентски избори, които ще се проведат в Аржентина през 2019г., Кристина Елизабет Фернандес де Кирхнер още веднъж ще се кандидатира за поста.

Орли Леви 

Израелският политически деятел, ефирен водещ и модел Орли Леви-Абуказис работи за решение на проблемите на сложните младежи, покровители за завръщането на свободните държавни кръгове и уголемява нестопанската стоматологична помощ за нуждаещите се.

Орли също се пробва да получи дотации за детските градини, да понижи разликата сред бедните и богатите и да реши казуса със обществените жилища.

Преди всичко, тя е загрижена за проблемите на децата, които са потърпевши от дейностите на възрастните – тя е постигнала, че това ще се трансформира в законопроект.

Нейната същина е следната: засегнатото семейство получава дотация посредством съда, която страната е длъжна да даде, а платената сума ще бъде възобновена по-късно от обвинения.

Раби Дхола

Раби Дхола беше член на Канадската демократична партия в Камарата на общините от 2004 до 2011 година

През 1984 година, когато Раби беше на 10 години, стартира спорът от Сиачен – въоръжени конфликти сред Индия и Пакистан. Момичето изпрати писмо до министър-председателя на Индия Ганди с молба да се постави завършек на войната в Пенджаб.

Красивата Раби от време на време се снима в филми на Боливуд.

Ева Кайли 

Градският съвет на Солун за първи път взима Кайли в редиците си, когато е била на 24 години.

И до през днешния ден Ева Кайли е член на гръцкия парламент, е в комисията по външни работи и национална защита.

Тази жена заема високо място в организация, която пази правата на локалното население на Гърция, които се намират отвън страната.

Преди да стане политик, Кайли беше публицист, ефирен водещ, пишеше истории за гръцкия ефирен канал Мега канал.

Кирстен Джилибранд 

Джилибранд от 2009 година е американски политик, младши сенатор на щата Ню Йорк.

Тя се бори за правата на дамите, пробвайки се да усъвършенства здравната система и да реализира изгоди за 911 служащи.

Кирстен дава правни услуги на дамите в политиката, се бори за правата на половите малцинства.

В страната, тя е известна като жена политик, който се занимава с проблемите на половото принуждение в студентските градове и в армията.

Джилибранд стана известна със своята „ транспарантна ” политика, първата, която предложи да разгласява обществено налични графици за публични визити, публични събития, както и информация за персоналните приходи на политиците, вноса на държавни артикули и издание на онлайн данъчни заявления.

Шеридан Оливерия 

До 2014 година Оливерия беше секретар по ползите на човешките запаси в Бразилия. След като е била определена в Конгреса с оптималния % гласове. След като я направи първа измежду по-слабия пол на страната им. Което гласоподава за премахване на бразилския президент Дилма Русеф.

Шеридан е създала доста стратегии. Радикално се промени и усъвършенства живота на всички, които живеят в Рорайма – северната част на Бразилия. Социалният заем разреши на повече от 50 хиляди фамилии да получат заеми. И оказа помощ дамите земеделие, повишение на техния авторитет.

Оливерия също улесни живота на хората с увреждания, пенсионерите и младежите.

Колинда Грабар-Китарович 

Това е първата жена, която стана президент на Хърватия.

Колинда е дама в политиката, посланик, който превзема света освен с мозъка си, само че и с хубостта си. Снимката на банския й костюм се популяризира по целия свят.

Моза бинт Насер ал Миснед 

Тази жена се назовава “сив кардинал ” на Катар.

Моза е първата дама на страната и е в листата на най-мощните дами в арабския свят.

Насер Ал Мисен – основател на концепцията за превръщането на Катар в актуалната Силиконова котловина. За да създадат това, те сътвориха Катарския научно-технологичен парк, който беше открит в края на 2008 година Благодарение на парка, страната получи Щатски долар 225 млн. Инвестиции от международно известни компании: Shell, Microsoft, General Electric.

Шейх Моза инициира и въплъти „ Образователния град ” в Катар. В този академични кампус, ситуиран близо до столицата, с повърхност от 2 500 дка, най-хубавите преподаватели от американските университети идват да дават лекции на студентите.

Тази умна, мощна воля и красива жена взе участие интензивно в популяризирането на дейностите на Ал Джазира.

Както виждате, има доста представители на по-слабия пол в света, притежаващи в това време висока просветеност, воля за победа и отлична хубост.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР