Старши-треньорът на волейболния Хебър Атанас Петров отдаде на съдийството и

...
Старши-треньорът на волейболния Хебър Атанас Петров отдаде на съдийството и
Коментари Харесай

Атанас Петров: Като цяло играхме слабо днес срещу ЦСКА

Старши-треньорът на волейболния Хебър Атанас Петров отдаде на съдийството и неналичието на обиграност тригеймовата загуба от ЦСКА:

 Резултати и класиране след третия кръг на Суперлигата
Резултати и класиране след третия кръг на Суперлигата

Пет от шестте мача завършиха след три гейма

" Трудно тръгнахме. Като цяло играхме едва през днешния ден. В момента, в който изравнихме играта, в края на втория гейм всяка неточност беше решаваща.

Имаше един наш ас в края гейма при доста значим резултат, при който топката беше доста вътре, само че беше отсъдено за ЦСКА. Това доста повлия. Момчетата се изнервиха. Изгубихме гейма може би поради това.

В третия гейм играхме по-равностойно, възползвахме се от техните неточности. Пак достигнахме еднакъв резултат. Мачът приключи с мрежа за ЦСКА, която не беше свирена. Няма да броя тези неточности на съдиите, в случай че са първоначално или средата на геймовете, само че когато са в края на гейма, са значими.

Не ни доближава обиграност. Не всички състезатели са на равнището, което демонстрират на тренировките. Определено имаме доста по-голям капацитет. Отборът е напълно нов, може би би трябвало малко повече време. Много е значимо по какъв начин се развиват мачовете. Трябват ни един-два мача за самочувствие, да играем добре, умерено, както играхме против Перник. Имаме серия против доста мощни тимове. Това също въздейства ", приключи амбициозният ментор.

 Снимка 318513
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР