Старши треньорът на ЦСКА-Сф Любослав Пенев съзира заговор срещу неговия

...
Старши треньорът на ЦСКА-Сф Любослав Пенев съзира заговор срещу неговия
Коментари Харесай

Любо Пенев видя заговор срещу ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА-Сф Любослав Пенев съзира скрит план против неговия отбор, който продължава да преследва дубъл този сезон. Утре от 17:15 ч. " алените " са алегорични домакини на Левски в първото " постоянно дерби " от шампионските плейофи на Първа лига.
" Има тимове, които са съюзени и играят против нас. Това не е нищо ново. Просто желаех да го кажа. В момента съюзените тимове са от топ 6. Защо се вършиме на разсеяни? Нека излезе от вашия вестник, телевизия, медия... Но ние преследваме и двете цели - няма да паднем от два стола на земята. Към момента се оправяме. Никакво отричане и докъдето имаме сили. Казал съм го на момчетата: Драма няма. Въпросът е да работим добре и да надграждаме. Кой не е застрахован от загуба? Манчестър Сити изгубиха ли? ", запита Пенев публицистите на " Армията ".
Ел Голеадор предизвести, че в случай че почувства отборът му още веднъж ощетен от съдийски решения, няма да си мълчи. „ Ние мислим за футбол. Не желая да се занимавам със съдии, БФС и по този начин нататък. Те би трябвало да си гледат работата. Няма да спра да се занимавам обаче, в случай че не престават по този метод. Няма по какъв начин, не се предавам, до последно. Тези хора пречат по този метод. Действайки по този метод, пречат и те го знаят. Лошото и жалкото е, че го вършат преднамерено. С цел. Затова нашият футбол се намира на едно много, много криво-ляво равнище. Трябва първо да ограничим дейностите на избрани хора, които управляват мачовете и са наясно по кое време би трябвало и по кое време не да демонстрират картони. Аз съм склонен и съм „ за” да се демонстрират картони, само че когато са за противниковия тим и са идентични обстановки, дано отново да се демонстрират картони. Така всеки ще си направи равносметка и ще организира диалог с този футболист. Критерият обаче е много друг. Има избрани съдии, които се държат доста надменно, безсрамно, усмихват ти се лекичко и си вършат каквото си желаят. Аз желая да приказваме за футбол, цяла седмица се готвим за футбол, а не да разясняваме избрани елементи”, добави наставникът.
Срещу Левски Любо Пенев няма да разчита само на изгонения против Ботев Пд Жанио Бикел. Най-деликатен остава изборът на ляв бек, като на " Коматево " стартира Стойчо Атанасов. Сега обаче на неговото място е по-вероятно да се появи националът Ангел Лясков. Третата алтернатива е Жеферсон, чието наличие обаче би оставило отвън групата Енрике или Евандро поради паспортите отвън Европейски Съюз. На терена едва ли изобщо ще се появи някогашният капитан Божидар Чорбаджийски, който разочарова против " канарчетата ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР