Нов търговски и сервизен център на Porsche е в процес

...
Нов търговски и сервизен център на Porsche е в процес
Коментари Харесай

Втори Porsche център отваря врати в Румъния

Нов търговски и сервизен център на Porsche е в развой на реализация в Клуж, Румъния, осведомиха от компанията.

Това ще е второто сходно оборудване на немския производител на първокласни коли в страната и се случва малко повече от 10 години след отварянето на първия Porsche център в столицата Букурещ.
 Култовото Porsche 911 става хибрид
Култовото Porsche 911 става хибрид

Ще разберем повече за новата спортна кола в края на месеца

Към момента архитектурният план е утвърден и се чака позволение, което да даде старт на строителството. Според плановете обектът ще е подготвен и ще стартира да действа през 2025 година

Новият Porsche Cluj Center ще се състои от шоурум с повърхност почти 600 кв. м и оторизиран сервиз на марката, който ще заема 870 кв. м. Проектът на новата постройката, която ще е разположена наоколо до летището Клуж-Напока, разполага със документ BREEAM Excellent. Строежът също ще се реализира по най-високите екологични стандарти за резистентност, разкриват от Porsche.
 Снимка 665885
Източник:

" Тази инвестиция е стратегическа и в сходство с нашите проекти за развиване и резистентност в Румъния и района ", разяснява Алин Тапалага, общоприет шеф на Porsche Inter Auto Romania.

Бъдещите чиновници в центъра в Клуж ще бъдат упълномощени, а търговците и сервизните съветници ще преминат съответните образования при производителя.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР