Старши треньорът на националния отбор на България по плажен футбол

...
Старши треньорът на националния отбор на България по плажен футбол
Коментари Харесай

България доказа, че има плажен футбол!

Старши треньорът на националния тим на България по плажен футбол за мъже даде своята оценка за представянето на отбора ни в Евролигата. " Лъвовете " приключиха на шесто място в Дивизия " Б ". В предварителния шампионат те победиха Дания и Андора и отстъпиха на Унгария. Във финалите записаха две загуби от Естония и Гърция в групите, като по никакъв метод не бяха надиграни от тези противници, и победиха Румъния. В разногласието за пето/шесто място Англия ни победи с 5:3 не и без помощта на съдиите. Това е най-хубавото класиране за страната ни в конкуренцията до момента.

" България потвърди, че има плажен футбол. След подобен шампионат, в който си играл добре и на равнището на противниците си, мен персонално ме боли, че не успяхме да се класираме по-напред. Смятам, че тимът по нищо не отстъпваше на тези, с които се срещна. Напротив, даже в някои от дуелите игра по-добре от тях, само че заради значителен комплекс от аргументи, не ни разрешиха да спечелим. Трябва доста добре да си създадем разбор на това какво би трябвало да променим, в случай че желаеме да продължим да надграждаме това, което вършим. Ние от няколко години вървим единствено във възходяща линия. Но оттук насетне ще е доста мъчно по няколко аргументи. Едната е, че противниците работят доста настойчиво, а другата - че в случай че ние желаеме да надградим, би трябвало да стартираме да работим по-упорито и да се вложат повече средства и организация в това нещо.



Смятам, че имахме подготовката и капацитета да осъществяваме по-добро класиране и аз персонално съм по-скоро неудовлетворен от това, което свършихме като класиране. Но въпреки това се веселя, че този тим в действителност направи усещане, което засвидетелстваха освен противниците, а и тимовете от Дивизия " А ". Вече имаме извънредно доста предложения за шампионати и контролни срещи, което е най-яркият симптом, че не сме просто участник в европейския плажен футбол.

Благодаря на всички момчета, които през годината бяха част от тима. Те в действителност се постараха да дадат най-хубавото от себе си. И им поисквам това да бъде техният тласък да продължат да работят и стават по-добри. Статутът на всички играчи е аматьорски и това, че те изразходваха своите почивни дни и годишни отпуски за идеята народен тим е почтено за почитание. Благодаря на избран кръг от хора, които застанаха зад нас, освен като поддръжка, а и като отношение ", съобщи Христов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР