Старши треньорът на Миньор Данаил Бачков подаде оставка минути след

...
Старши треньорът на Миньор Данаил Бачков подаде оставка минути след
Коментари Харесай

Треньорът на Миньор подаде оставка

Старши треньорът на Миньор Данаил Бачков подаде оставка минути след загубата от Елин Пелин с 0:1, оповестява формалния уебсайт на клуба. „ Чуковете “ повториха под индиго представянето си в Разлог и пропуснаха опцията да се приближат към челните места. Само 5-ма последователи видяха следващия срам в „ жълто-черно “.

Срещата стартира с по-активна игра на гостите и още в 1-та минута Ризов пропусна да открие резултата. В 22-та минута вратарят на домакините извади удар на Антон Киров, а при последвалия корнер Гогов би на сантиметри около вратата.

Проблемите в Миньор проличаха сред 30-та и 40-та минути, когато домакините извършиха 4 поредни корнера, довели до суматоха в наказателното поле на перничани.

В самия завършек на полувремето шут на Любо Христов като по знамение не попадна във вратата на домакините.
През втората част футболистите на Миньор бяха неузнаваеми. Перничани мъчно връзваха играта и дадоха късмет на противника си да повярва, че може да бие. Нещо повече в 64-та минута след пробив отляво Иван Зайков съумя да шутира, а рикуширалата от крайници на Любо Илиев топка изписа странна парабола и попадна в мрежата зад Леонтиев.

До края „ чуковете “ по този начин и не съумяха да отвърнат на удара и записаха срамна загуба.
В идващия кръг Миньор приема Вихрен и единствено от държанието на футболистите на трена ще зависи дали оставката на Данаил Бачков ще бъде призната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР