Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Мъри отново заговори за добре познат проблем на Левски: Трудно създаваме положения, лесно ги изпускаме

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа мнението си след равенството с Локомотив (Пловдив). Двата тима приключиха 1:1 в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

" Стана много забавен мач. И Локомотив, и ние се опитахме да играем. Положенията бяха в наша изгода и допуснахме една неточност в отбрана, която ни костваше трите точки. Имахме ситуациите, които трябваше да осъществяваме. 
 Левски продължи да буксува и на Левски продължи да буксува и на " Герена "
Като мач, като борба - два доста стойностни тима. И Локомотив игра добре, ние също. Просто обстановките, които създадохме, трябваше да ги осъществяваме. Ние мъчно сътворяваме положения, елементарно ги изпускаме. Нормално е да има психическа затормозеност. 

Като игра и държание на терена мисля, че се представихме добре. Очаквам малко повече убеденост от двойката централни бранители. Една неточност пред нашата врата, която се оказа съдбовна. Това, което човек самичък си направи, никой различен не може да му направи. 

Уелтон и Роналдо работят доста, основават обстановки, би трябвало да ги осъществят. Нямаме кой знае какви варианти, през днешния ден беше единствено Марин. Илиян почувства болки в глезена и не съумя да вземе присъединяване в мача. Проблемът е в реализацията на обстановките. 

Нормално е хората да са обезпокоени за Левски, тъй като имаме капацитет да печелим трите точки, а не го вършим. Ще продължим да работим, а след това може да се търси решение с прибавяне на още конкуренция в офанзива. Левскарите постоянно желаят победа. Запазваме желанието и експанзията, с която играем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР